Meet This Blog In Facebook !

Thursday, February 3, 2011

.[makan] nasi arab, damsyik dan cool blog.

hola !
selamat malam =)


malam ni , dinner kami sedap .
makan nasi arab kat damsyik .
huu ~

damsyik kat ne ?
untuk penduduk seremban, damsyik ni dekat paroi .
dekat taman bougenvilla .
dekat dengan villa isfarina
.
takkan villa isfarina pun tak tahu kot ?

tak yah dok semban lah kau.
HAHA !

dari pusat dakwah islamiah , kau terus jeh sampai taman perumahan belah kiri .
damsyik ni , tepi jalan je ;D

murah jeh dosh ~
makan berlima , RM46 jeh campur air ;)

nasi arab dengan ayam = RM38
air , shai ais , 1 jug = RM8 .

shai ais ni air teh o ais campur pudina ;)


*nasi arab dengan ayam*

lepas kita berarabian , aku pujuk pujuk ibu pergi beli cool blog kat tesco .
weee ~
beria ria doshh .
sebab dah lama x dapat kan .
HAHA !

ibu tanya mende cool blog tuh .
aku cakap lah ice blended .
mula ibu cam tak nak pergi jeh .
tak lama pastu ibu cakap "jom lah bang lip"
bang lip =  abang alip = adik aku = driver .
HAHA !

aku , oreo blog .
ibu dengan ami , chocolate blog .
adik , yogurt strawberry blog .
alip , coffee mocha blog .

*oreo cool blog*

ayah tak ikut .
kami berlima je ;)












aku amek flyers cool blog tadi .
ade lah senarai kedai kedai dia .
wangsa walk , giant batu caves , jusco wangsa maju , tade pun ;(
paling dekat times square .
huu ~ sedihh .
kat seremban senang jeh nak dapat cool blog .

9 bantah cakap cikgu:

me | is | aku said...

seriously sedap ke nasi arab tuh? nak try la nnt :))

..hizamirahim.. said...

mcm sedap la nasi arab tu.
nama air die pon dasat!
haha.

innz mmg hantu cool blog!
XD

abdul rasyid..... said...

cool blog aje...blanje wei...:P

Misshy Innz said...

@me | is | aku

biasa jehh ;D

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

nanti zami try eh ;)

Misshy Innz said...

@abdul rasyid.....

kat kl susah nak dpt ouhh ;D

khairiyah ibrahim said...

tibe2 rase nak try cool blog tuh.hee..kat times square eh? mau2..haha ;p

sayeJAJA said...

selalu dapat cool bog yang dieorang buat tak sedap T__T.potong semangat betol.

PriNceghOstz said...

baru aku perasan beras tu pnjg2..haha