Meet This Blog In Facebook !

Monday, February 7, 2011

.dah tiba masanya.

hola !
selamat pagi ;)

dah kat uia dah ni .
huu ~ rindu katil dan tv ;(

aku sampai dalam pukul 1130 pagi kot .
ayah hantar .
semalam kata kat facebook , gerak pukul 9 tapi 944 aku baru bangun .
wakaka ;D

kul 10 , gerak balik KL .
sampai jeh uia , letak beg , terus keluar dating dengan arif .
sebab dia pun dah tunggu aku kat bawah .
hehe ;D

kitorang pergi TS lahh weyhh .
mana lagi .
cool blog harus diutamakan .
ingat nak tengok movie tapi tade cerita best .

eh eh aku terserempak dengan dila dan zaza kat ts .
hehe xD
masa tuh , aku baru jeh campak cawan cool blog kat dalam tong sampah .

dila cakap "aku tahu kau mesti datang sini sebab kau cari cool blog kann ?"
HAHAHAHA !
tade tujuan lagi kalau aku ke ts tuh ;p


jalan jalan, makan makan dengan arif .
kul 1130 malam, dia hantar aku balik .
wee ~
setengah hari gak lahh spent dengan dia ;)











esok sekolah , jangan buat buat lupa pulak yep ;)

6 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

len kali kau beli jeh r mesin cool blog tuh, letak kat bilek~ ngeh3...

Dilla Baharudin said...

welll..
nampak tak aku STALKER yang berjaya?

oranglidi said...

cool blog tu aku first time minum dgn milimilo. boleh tahan dia punya sedap. yang ada bola2 kecik tu.

tapi sedap lagi air tebu dan air kelapa muda. wahhh

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

aku pun ade pk cmtu gak . haha xD

Misshy Innz said...

@Dilla Baharudin

heh . bagus bagus. haha xD

Misshy Innz said...

@oranglidi

ice blended dengan air biasa mana sama oi .
haha xD