Meet This Blog In Facebook !

Thursday, February 10, 2011

.happy one month sayang.

you , thanks for the one month being by my side .
i'm happy and its no doubt ;)

tapi , sorry for what happened tonight .

I penat , sayang , hari ini .
kelas pagi pukul 830 pagi tuh , I tak pergi pun sebab malam tadi I tido lambat .
I memang tak boleh bangun . ngantuk sangat ;(
you tau kan I study sampai lewat malam .
pukul 1000 pagi , I ada exam .

lepas exam , i rushing print assignment pulak .
sebab petang tuh , nak submit .
a night before , kan I ada group discussion .
habis pukul 1130 malam .
dah lah I tak study pape lagi untuk exam pagi tuh .

pukul 8 malam , I ada kelas parenting .
sampai pukul 1000 malam .
I tak sempat nak dinner pun , sayang .
I balik dari kelas, cafe pun dah tutup .
tenaga I memang tak de nak bergurau dengan you .
I'm sorry .
you datang uia semata mata nak jumpa I tapi I layan you ada ada jeh .
I penat sayang.
maaf sangat ;(

thanks for the ride .
jalan jalan pusing uia dengan 125zr you yang baru sehat .
I'm happy seeing you smile sayang ;)
keep it be with you always okay .

I mintak maaf sebab this week I busy sikit .
you pulak dua tiga hari ni touching touching semacam .
I pun hairan .
maaf , tak dapat pujuk ;(
my bad ;(









HAPPY ONE MONTH SAYANG .
thanks and sorry for everything .

11 bantah cakap cikgu:

Leya said...

hehe samelaa kite..arini pn anny...huhu =P

Kaizen Shinobi.com said...

wah3.... makin jiwang dak malas sorang ni...

tukar nama la bleh? diari budak jiwang... wakakaka

Azwan Nazri said...

hepi besday

suhaida shukor said...

busy betol ye budak malas ni

ara malek :) said...

walaweyh , saya terbalik , dia bz saya touching :)

ara malek :) said...

walaweyh , saya terbalik , dia bz saya touching :)

Misshy Innz said...

@Leya

tiru eh leya ?
haha

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

cam tu aaa pulakk kan . haha

Misshy Innz said...

@Azwan Nazri

eh, bukan besday lahh dik .

Misshy Innz said...

@suhaida shukor

boleh tahan lahh ;p

Misshy Innz said...

@ara malek :)

ada gak cmtu kdg3 ;p