Meet This Blog In Facebook !

Friday, February 18, 2011

.INGAT ! tak boleh kawan dengan orang famous okayy.

hola !
selamat malam ;)

aku sekarang updated live via PC rumah aku dekat sikamat, seremban .
heh. macam aku ade rumah kat tempat lain pulak kann ?
nak cakap , yang aku , BALIK RUMAH .
HAHA !

malam semalam , aku lepak dengan hamzah dan muhayat ,
yeay ! aku dah jumpa hamzah yang tinggi =)
kau hado ?
KAH KAH KAH !

minggu lepas , aku jarang online sebab internet kat bilik aku slow gile vavi .
kau tengok blog aku sudahh .
sehari se entry jeh .
dulu , 3 4 entry sehari kannn ?

disebabkan tak boleh nak melayari internet dengan best , aku ketinggalan beberapa gosip di dunia blog .
ngaa ~
gila tak up to date lahh kau innz .

jadi , di kesempatan lepak dengan hamzah dan muhayat semalam , aku try catch up balik gosip gosip ni .
rugi lahh acit sebab tak join .
tak sangka , budak dua orang ni sekepala dengan aku .
eh bukan . sependapat dengan aku .
hehehe ;D

ouhhhhhhhhhhhhhhhh
sekarang , baru lah aku tahu ade muka yang bertalam talam depan mata aku .
ish ish ish .
gila tak sangka =.='
(geleng geleng kepala)

orang yang bertalam talam ni memang pandai berlakon .
kalau ade anugerah pelakon blogger terbaik , aku nak vote dia banyak banyak kali .
hik hik hik ;D

ade orang cakap kat aku "kau ingat kau tak berfesyen, kau baik ?"

eh eh eh , sape cakap aku tak berfesyen ?
kau ingat aku pakai baju karung guni ke der ?
lawak lah kau ni .
kau dari planet mana weyhh ?
HAHA !

at least , aku tade lah pakai JACKET KETAT YANG SAMA BERULANG KALI sampai nak terkeluar segala muscle di lengan .
macam dah tade baju lain pulak kann ?
JACKET KETAT gak jadi pilihan .
HAHAHA !

meh cite pasal cool blog pulak .
hari ni aku try flavour baru .
oreo vanilla .
awww ~ sedapppp weyhh .
kau kene try !
harga dia RM 4.10 jekkk .




*oreo vanilla blog*


*signifikasi gambar ?*

epal ni masam weyhh .
masa aku kupas kulit dia , BUSUK hati pulakkkk .
harap RUPA JE CANTIK, tapi BUSUK hati .
jangan terpedaya dengan epal yang macam ni okayy .
careful masa memilih ;)
theee ^___^

33 bantah cakap cikgu:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

epal tu nampak ranum je.. tak sedap ke sis? suke minum cool blog. dah ah siang tadi teringin. T.T

Kaizen Shinobi.com said...

ngeh3.... aku paham... wahahaha

Fariq said...

mane nak sedap nye kalo kalo jaga pun tak betul.. kehkeh.. wah.. nak rasa gak la orea vanilla tu.. wink2..

AISHA INANI said...

wow!!!
hahahaha.
makan dalam. grr.

Misshy Innz said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

tak sedap tapi cool blog tuh sedapp ;)

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

bagus anak murid ku ini ;)

Misshy Innz said...

@Fariq

nt kita g ts lagi kayy .
rasa oreo vanilla pulak ;p

Misshy Innz said...

@AISHA INANI

hehe ;D

kembatolo™ said...

cun ah pisau ko.. haha

Misshy Innz said...

@kembatolo™

itu pisau mak aku punya. haha

ishiko said...

erkk.. bhye nye inz... xhabes2 ngan org mcm tu kn


http://ishikosworld.blogspot.com/2011/02/126-movie-step-up-3.html

eykameow said...

hamzah tinggi? takpunn. tett!

milimilo said...

tajuk mcm nak suruh sume org jgn kwn dgn ko jek.kan da femesssss.heee.
aku bet sume org penah jd talam ni.aku admit aku mmg talam even dgn diri sendri kdg2 tu. ;p

khairiyah ibrahim said...

oreo vanilla sdp eh? kene try neh...wehehe..;D

Zaza said...

really love cool blog

nama.aku.lynn said...

pjam pisau japsss..hahah..;)

Misshy Innz said...

@ishiko

apa yang bahaya ?
pisau kahh ? ;p

Misshy Innz said...

@eykameow

tinggi lahh dari aku ;p

Misshy Innz said...

@milimilo

hahaha.
tak terlintas langsung aku pemes.
kau ni . ;p

Misshy Innz said...

@khairiyah ibrahim

sedapp.
tak tipu ;p

Misshy Innz said...

@Zaza

me too ;)

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

tak bolehh .
ibu nak gune .
hahaha ;p

sharaBUNGA said...

kah kah kah kah kah!
boley tak wa nak gelak guling2?
gua suke neyh

liyanaziz said...

aku belajar pasal symbolism masa nak tulis skrip.. sekarang tengah tulis skrip bangsawan.. erk, ada kena mengena x?

NurainiMZ said...

nak like byk2 kali bulih..haha..
makan dalam btul :D

NurainiMZ said...

nak like byk2 kali bulih..haha..
makan dalam btul :D

Misshy Innz said...

@sharaBUNGA

haha.
bolehhh3 ;)

Misshy Innz said...

@liyanaziz

ade kene sikit lahh ;p

Misshy Innz said...

@NurainiMZ

bolehh ;D

Aliesya♥Amani said...

aku rasa aku tahu sape yg pakai jaket ketat tue...hahaha

buyat(bebola tomato) said...

hahaha dush! tepat ke sasaran. direct takde kias2

Misshy Innz said...

@Aliesya♥Amani

haha. bagus3 ;D

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

lurus ke matlamat ;D