Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, February 15, 2011

.blogger gaduh lagi ? HAHAHA !.

hola !
selamat pagi .
time aku type entry ni , sudah jam 311 AM .

aku dah lama tak bukak blog .
okayy tipu sikit .
aku bukak hari hari tapi tengok tengok gitu jeh .
kadang kadang ta habis load , aku dah close.
kalau ada komen , aku approve .
kalau tak de , aku tengok je lah ape yang patut di tengok .

rasa macam setahun tak update entry .
padahal baru 2 3 hari jeh .
HAHA !

main reason tak update, aku memang blank .
tak tahu nak cerita apa .

asik asik cite pasal apa yang aku buat jeh .
borink kot .
HAHA !

aku pun tak de lah nak pergi jalan jalan blog orang .
aku busy lately .
uiii~ mid term exam dah habis tapi assignment belum habis okayy .
lek lu der .

aku bukak stats kat draft .
400++ pageviews .

aku tak update pape tapi banyak pageviews .
lepas tuh , yang masuk blog aku blogger blogger pemes .
followers bertambah dengan laju .
lagi tambah kehairanan aku .
aku tak puas hati .

disebabkan internet aku macam siput ngah berlari .
aku call izuddin .
aku tahu internet umah dia laju .
mintak dia tolong tengokkan apa yang sedang berlaku .


tapi last last , aku discover sendiri .
aku bukak twitter .
sebab aku tahu , twitter memang tempat untuk MENGUMPAT .
HAHAHA !
kau boleh dapat news dengan cepat .
tak caya ? try lah sendiri .

okayy .
aku dah tahu dari mana pageviews tuh jadi banyak .
lalalalaaaa ~
semua direct link .
susah nak detect .
tapi dengan bantuan twitter , aku dapat gak tahu .
siapa siapa tade twitter , bek create account .
kalau tak , korang miss hot news .
HAHAHA ! *nak gelak jehh*










rasa nak pergi cari cool blog lahh .
anyone nak ikut ?
^___^









treat me as one of your friends not a blogger .
i'm just an ordinary girl ;)

14 bantah cakap cikgu:

azrinrahim said...

tido2..haha lagi pon esok cuti..ramainya follow..hehe btw, tahniah dan selamat menyambut maulidul rasul..

Naqib Mohamad said...

cool blog? kate nak blanje? haha

AISHA INANI said...

bosan laa dorng nih!
asyik gadoh...........
aku yang tak bergadoh nih rasa rendah diri, takder saper nak gadoh dgn aku! HAHAHAHHAAk

kembatolo™ said...

alohai.. aku tak campur.. hahaha

khairiyah ibrahim said...

eypp inzz...saye da try dat cool blog.perise coklat..ermm sdp! neh sume pengaruh inzz la neh.hehek ;p

Botak said...

best bergado ni..
sat g aku nak cari musuh..
boleh ajak bergado..
hahahahaha..

shasha said...

i found ur blog pon masa blogwalking,then ada someone letak your link..tu yg terbukak dan terus follow tu.hehe

tak baek ah gadoh2..peace!

Misshy Innz said...

@azrinrahim

erkk ?
tq3 ;D

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

tak jumpe, cene nk belanja ;p

Misshy Innz said...

@AISHA INANI

apakahh ?
HAHA !

Misshy Innz said...

@kembatolo™

kau semedang tak campur. haha xD

Misshy Innz said...

@khairiyah ibrahim

teheee ;D
tahniah ;D
nnti beli lagi eh ;p

Misshy Innz said...

@Botak

pun bolehh .
haha xD

Misshy Innz said...

@shasha'

aha. not me not me ;p