Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, February 8, 2011

.entry tak berkomen ?.

hola !
selamat pagi ;)

beberapa entry aku sebelum ni kurang komen .
kenapa ?
salah siapa ?
HAHA !

tak pe tak pe .
aku cool .
walaupun tak de komen , pageviews tetap ratus ratus .
makna nya ada orang masuk jenguk blog aku ni .
takkan aku pulak nak masuk ratus ratus kali kat blog sendiri kan ?
koser ai der .
HAHA !

thanks lahh sudi baca walaupun tak komen .
^___^



kira adil lahh kan .
aku tak pergi blog kau , kau tak datang blog aku .
kah kah kah !

aku dah start busy ni .
minggu ni macam haram sikit .
hidup akan kucar kacir .
lalalaa ~



babai .
pergi kelas dulu ;D

4 bantah cakap cikgu:

ummiarissa said...

mmmm..saya tak de pengomen pun takpe..saya belas-belas orang je masuk blog..

Chuck said...

saya dua2 takde. haha. *tipu skit.

Misshy Innz said...

@ummiarissa

saje je ni . hehe xD

Misshy Innz said...

@Chuck

ni tipu banyak ni ;D