Meet This Blog In Facebook !

Friday, February 4, 2011

.aku boleh berlakon dan menyanyi.

hola !
selamat petang =)

hari dah jumaat .
assignment dah siap ?
BELUMMMMM !!

yeay ! standard bak kata muhayat ;D
bawak jeh balik kerja kerja tuh tapi dok terperap dalam beg sekolah =.='
wuu ~ tade mood nak buat kerja .
what ?
balik uia awal ?
huu ~ memang tak lahh weyhh .
aku nak nikmati udara seremban untuk dibuat stok 2 3 minggu mendatang ,
*ntah ntah hujung minggu dah balik lagi*

malam tadi mimpi kan kenalan aku .
aku tak cakap kawan sebab kitorang tak macam kawan .
setakat kenal kenal macam tuh jeh .

aku nama kan dia S .

suasana macam kat sekolah , pakai baju sekolah , kelas kat sekolah .
tapi sebenarnya dia kenalan aku kat uia .
heh . pelik pelik .

aku nampak dia , aku lambai lahh .
pastu dia lambai balik sekali pakej dengan senyum .
awww suwittt ~
*muka dia memang suwit*

aku : hye S eh Haji S sebab baru balik dari haji kann ? hehe .
S senyum .
aku : beruntung eh muda muda dah pergi haji .
S : rezeki .
aku : eh, tak nak masuk kelas lahh . (aku pun tak tahu nape aku cakap ceni)
S : eh , jangan lah . jom masuk kelas . saya suka tengok awak acting and singing .
aku tersipu sipu malu kene puji .




apakah aku berbakat dalam bidang seni ?
KAH KAH KAH !
lawakkkkk !!!

6 bantah cakap cikgu:

afee ali said...

hye. na tny bole? cane u wat tab navigation kt ats tu ea? huu~

buyat(bebola tomato) said...

hahaha standard la bawak balik buku tapi tak buat. patut kene bagi keje yang kene gunekan laptop. senang je nak bawak balik. beg pun xberat. haha

TiKa LEh said...

hahah..silalh upload kt youtube..mne thu glamor nt..hehhe

oranglidi said...

hahah. s tu laki ke pmpuan?

ntah2 btul ko pndai mnyanyi. haha

PriNceghOstz said...

haha...tudia..
mmpi ngeri kah tuh.?
bole nyanyi n acting?hahaa

al_hakim said...

wah..cikgu pandai nyanyi n acting ke..huu