Meet This Blog In Facebook !

Saturday, February 26, 2011

.blog merepek ?.

eh eh eh .
aku rasa aku sangat kelewatan .
aku baru jeh tengok 1tube pe jadah tu kann .
ala, ai mana nak amek port hal cenggini .
tak minat uolz .
sumpah ai nyampah dengan vlog vlog ni .
*statement jujur kauu*

tau tak semalam dengan hari ni , ramai yang cakap pasal vlog , jeles jeles, gaduh gaduh .
choyy ~ korang yang gaduh gaduh ni , dah lah lelaki , buat malu je doshh ~
bukan kah lelaki tak amek port sangat bab bab terasa hati ni .

aku bukak lah laman web 1tube tuh .
banyak vlog .
wahh ~ 1tube ni tempat vlog collection ke hape ?

aku tertarik nak tengok satu vlog ni .
yang dalam vlog ni , budak nya aku kenal .
tapi dia tak kenal aku .
aku kan tak pemes macam dia .
dia ni satu uni dengan aku dulu .
sekarang dia dah quit , masuk kolej ape tah .

blog merepek ?
wahh ~ ai terasa nyahh .
blog ai pun merepek semedang .
tak pernah ada info .
kau pernah baca info dekat blog aku ni ?

tapi , bagi aku , lantak le kan nak merepek ke hape ke .
kau suka  , kau baca , kau like , kau komen .
kau tak suka , tak yah teruskan baca , close tab terus .
cakap cakap belakang sudahh .
apa kata orang , simpan sendiri .
tak yah nak attack kat formspring ke , kat komen ke, kat fb ke .
tak yah nak sakitkan hati orang , tak yah nak downkan orang .
tak baikk uolz .














okay bebeh . gotta go .
nak pergi bercinta .
tata ~

11 bantah cakap cikgu:

sherah said...

nak ikut bercinta jugakk

p/s weh apesal haa aku asek nak komen entry kau je.kau punye entry ni aku tataw la ade ape tapi akuasek nak komen je do =_=

Kaizen Shinobi.com said...

hari2 dok bercinta je keje ko kan? haha

Fariq said...

ceh.. sape tu yg quit masuk kolej tu?? tak baik tau.. terasa ai.. :p

latest -
-Bila Pandangan Orang Disalah Ertikan

kembatolo™ said...

aku lagi la tak amek port pasal ni..
hahaha

Misshy Innz said...

@sherah

haaa ~ aku dah jampi dah. haha xD

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

ye , itu lah hobi baru aku. haha

Misshy Innz said...

@Fariq

awak ade buat vlog ke ?;p

Misshy Innz said...

@kembatolo™

tak payah pung tak pe ;p

Botak said...

vlog tu pebende sebenarnya..??
i am wondering..

Misshy Innz said...

@Botak

vlog = video blog .
instead of typing in the blog, they use a video .

miss zulkanine said...

entry ko mememang menarik! hahah