Meet This Blog In Facebook !

Saturday, February 19, 2011

.meet my BOYFRIEND eh BESTFRIEND.

minggu ni aku balik , semua kawan kawan tak balik pulakk .
jadi nya , tinggal aku dengan syukri jehh .

since aku dengan syuk jeh ada dekat seremban .
jom lah berdating .
HAHA !

nak taw takk ?
syuk kann baru beli kereta baru .
myvi lagi yaww .
tadi baru lah berkesempatan naik kereta baru .
hehe ;D

syuk boleh cakap "aku ingat nak naik motor jeh tadi , tapi ada orang nak rasa kereta baru , bawak lahh kereta ."
cess cess .
memang aku nak naik kereta baru kau pun .

mana destinasi dating kita ?
TESCO jeh .
HAHA !
beli cool blog jeh ;)

kali ni aku try oreo chocolate pulak .
bagi aku , yang vanilla much better dari chocolate .
choc ni pahit sikit , ke aku dah muak dengan choc ?
hehe ;D



ini lah syuk .
never say no for snapping his pictures .
hehe ;D

"syuk, cepat berdiri kat sana, aku tangkap gambar kau, nak masuk dalam blog"



dan ni pula, si comel dengan kereta baru syuk .
hehehe ;D
cool blog wajib di tangan .
HAHA !






dah macam duta cool blog dah aku ni =.='