Meet This Blog In Facebook !

Saturday, February 19, 2011

.BSN ampangan terbakar ??.


online live dari McD Senawang dengan syuk lagi .
hehe ;D

memang. memang weekend ni bukan untuk buat assignment .
memang untuk berpoya poya semata .
HAHA !

bila lepak ramai ramai , aku tengok, yang perempuan hilang segan silu .
gelak kuat kuat macam tempat tuh , dia jeh yang ada .
tahu kah dia bahawa ramai lagi mata yang memandang kerana hilai tawa dia yang memukau itu ?
adehhh ~
aku pulak yang rasa malu =.='

btw , weyhhhh ~ aku dah gunting rambut .
yeay !
dah tak yah kesah nak rimas rimas lagi ke .
tak kesah nak berconditioner beriya ke .
hehehe ;D

aku baru tahu yang bangunan BSN kat ampangan terbakar .
memula aku tak caya bila syuk cakap .
lepas dah tengok sendiri , baru aku macam "okayyyy ini sangat teruk"

sumpah ia terbakar dengan teruk .
seluruh BSN terbakar T___T
tah kenapa .
aku tak tahu .
syuk pun tak taw .

bila aku tanya, syuk jawab gini .

"aku dengan amid yang bakar tuh . hari tuh, aku nak keluarkan RM10, dia tak bagi . amid pulak nak masukkan sejuta , pun dia tak bagi . aku dengan amid pun bakar lahh"







ingat aku nak percaya ?
kah kah kah .










best jugak dating petang petang ceni kan ?
HAHAHAHA !

8 bantah cakap cikgu:

unwanted said...

da lma gle la terbakar tu dear..;)

ishiko said...

dyeorg mesti terikut citer hantu kak limah tu... 'kita bakkkoooo jee!!!'
hehehe..

Kaizen Shinobi.com said...

wohohoho.... ingatkan betul la tadi... haha

Misshy Innz said...

@unwanted

aah. bawu tahu ;D

Misshy Innz said...

@ishiko


hahahahaa. maybe lahh kan ;D

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

kalau betul, dah lama kawan aku dok dlm jail ;p

kembatolo™ said...

huiyo.. bawak laptop pegi makan pastu on9..
gila maju ah ko.. hahaha

Misshy Innz said...

@kembatolo™

lempang ko kang . haha