Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 5, 2011

.blogger pernah jumpa #3.

FATIN LIYANA

ouh goshh ~
siapa tak kenal FL ?
bukan saga FL tuh okay .

actually , we went to the same school tapi .
aku tak kenal dia ni .
aku kan baru masuk sekolah tu time form 4 .

budak kelas aku asyik sebut sebut nama FL .
"ko tak kenal ke Fatin Liyana ? paling cantik dekat sekolah"


aku macam .. "eyh hello , aku baru masuk kot sekolah ni , celah mana aku kenal dia "
one day lepas perhimpunan , semua naik kelas .
aku terserempak dengan FL kat tangga .

and aku macam .. "oh , ini lah Fatin Liyana"
time tuh dia pakai spec , bawak buku .
ate , baru lepas perhimpunan kot .

lepas tuh tak jumpa dah .
sebab dia tukar sekolah .

aku dah lama tahu pasal blog fatin .
time aku follow blog dia , follower blog aku lagi banyak dari dia .
hehe xD

tapi tah macam mana dia boom kan .
so sekarang , followers blog dia berlipat kali ganda banyak dari aku .
HAHA !

last year , bulan puasa , kitorang jumpa .
bukak puasa bersama .

aku tak sedar langsung dia datang .
dia ni sempoi gila, seingat aku dia tak bagi salam pun .
terus terjah je .

time tu , aku ngah menyuap nasi .
tiba tiba dia datang terjah dengan menyebut "sombong nye sombong nye"
aku terkejut lahh .
terus benti makan , salam salam , peluk cium sume .
okay , peluk cium aku tipu .

aku rasa tak payah aku ulang balik cite yang sama .
ni ha entry ritu .
kau baca je kat sini .
sama je cerita .
HAHA !

okay dah .
aku sebenarnya ada masalah ni .
otak aku serabut .
jadi, terpaksa lepaskan kat blog .
maaf lah kalau kat dashboard kau asyik blog aku jeh naik .
nanti aku dah okay , sehari sekali je aku mengentry =)


tata ~ take care ols ;D

11 bantah cakap cikgu:

rafiq said...

kemain rajin kau ye,
eh mana link blog fatin.
ace tunjuk sikit

Misshy Innz said...

@rafiq

kau gugel je nama fatin liyana .
paling atas tu , dia lahh ;)

ferra said...

ALA TAPI BELOG U NGETOP GAK. DPAT BADI DIA JUGAK KOT.HEHE

Misshy Innz said...

@ferra

yeke ? thee ^___^
dia nye blog ag superb lah ;D

PutraRocker said...

o_O

Fatin Liyana said...

haha inzzz sorrry sbb aku xbgai salam! ko pon mmg sempoi habis weyh siryes lawak haha. nnti boleh jumpe lagi hee

Misshy Innz said...

@PutraRocker


;p

Misshy Innz said...

@Fatin Liyana

tape. itu tanda mesra. haha xD

Cik Mira said...

inzz! dok seremban jugakke?

Misshy Innz said...

@Cik Mira

iye ;)
tinggal di seremban ;)

Amirrah Zawani said...

bestnya penah jumpa fatin liyana.. follower dia mmg berlipat 40 kali ganda dari i =_=