Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 10, 2011

.HOT ! kontroversi !.


*gambar agak terkeluar landasan*


siapa punya kerja ni ?
mengaku cepat .



*****cerita lain*****


malam tadi , eh bukan malam . awal pagi .
dalam pukul 256 pagi .
b call .
nasib aku belum tido .
baru jeh landing atas katil lepas tuiter dengan jijoi .

ntah macam mana .
mulut aku jenis tak reti berlapik , telah berterus terang dan buat b marah .
okay . serius punya marah .

even dia cakap dia tak marah dan tak pernah marah tapi aku tahu dia marah .
sebab dia dah cakap kau aku dengan aku .
erk .

awal pagi tadi memang susah nak tido .
susah nak tido bukan tak tido .
tido tu wajib .

aku tersedar pukul 8 pagi .
b mesej .
still cakap aku kau .

aku try sambung tido sebab tak cukup tido kan .
tapi tak boleh .
hati tak tenteram .

aku cadang nak turun lunch tapi tak jadi .
lepas mandi , terus hilang selera .
makan roti tapi rasa nak muntah .
ini petanda ape pulak ni ?




ape yang cuba aku sampai kan ni ?
ouh , before ramai yang salah faham .
b bukan bf aku eh .
b cuma panggilan je .






1 st class aku start pukul 530 petang kang .
time orang lepak tido, aku di kelas .
grr ~

lupa plak aku .
cube usha blog ni --> kat sini der .
terkejut ?