Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 1, 2011

.10 things I love.

10 THINGS I LOVE

okay, dia kata things kan , manusia bukan benda kann ?
HAHA !
Let's get the party start !
party lahh sangat ;D


  1. my queen size bed
  2. . Yes! I love to sleep and I always miss my bed when I'm away . bak kata pepatah "mimpi emas di katil orang, mimpi batu di katil sendiri, lebih baik katil sendiri"
  3. kasut tumit tinggi
  4. . even aku dah tak boleh pakai heels tapi aku tetap simpan kasut kasut itu . kadang kadang bila datang gedik , aku pakai jugak even lepas tuh kaki aku saket macam nak patah . pehduhlik ape aku . HAHA !
  5. camera
  6. . aku suka amek gambar bukan bergambar . dan sekarang, sebarang majlis yang dianjurkan oleh family , aku secara otomatik dilantik sebagai photographer walaupun aku sendiri terkial kial nak pakai DSLR tapi bila bagi, terus pandai . 
  7. PC & internet
  8. . ada pc, tapi tade internet , pc itu tak bermakna. same goes to internet without pc, internet is useless even though its useful . HAHA ! aku tak suke surf internet thru phone. tak puas .
  9. barang kemas .
  10. semua yang aku pakai sekarang pemberian ibu dan ayah. kata ibu rantai yang aku pakai ayah beli sebab aku lulus PTS , subang dan cincin , hadiah hari raya , gelang tangan , hadiah dari ibu hasil main duit kutu. hehe ;D semua tuh adik adik aku tade taw.
  11. bantal garfield a.k.a bantal busuk
  12. . HAHA ! kau ingat bebudak kecik je ada bantal busuk. wuu ~ tidur ku tak lena tanpa gapield okay . seyes aku tak malu bawak gapield g uia dan aku tak kan basuh gapield. satgi bau dia hilang , tukar jadi bantal wangi pulak ;D
  13. novel
  14. . yang ni aku sayang sangat . aku memang tak bagi orang pinjam . yang ni aku kedekut cikit sebab ada sejarah hitam.  sorry , my novels is not for borrowing ;D
  15. bluevy a.k.a lappy.
  16. ini pemberian ayah . gila kau tak sayang . walaupun kau mini dan tak syok tgk movie tapi kau banyak berjasa. yang penting , aku dapat kau secara percuma ;D
  17. handphone.
  18. walaupun aku asyik abaikan kau , tak bermakna aku tak sayang kau . nak nak pulak , aku beli kau guna duit sendiri tanpa sponsor dari duet ayah walau sesen . walaupun kau tak canggih macam BB atau Iphone tapi aku sayang kau . kau tak yah nak rasa sedih sangat okayy . muahh cikit ;D
  19. last but not least ... jeng jeng jeng .. foods and drinks. aiyoo, mana tak kembang kalau aku adalah pencinta makanan . HAHA ! especially COOL BLOG. weee ~ habis semua orang aku hasut supaya mengayakan penjual cool blog ni . btw, abang jual cool blog kat tesco seremban, HANDSOME !







done with mine. how bout yours ?
^__^

10 bantah cakap cikgu:

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha...wah daa tua2 pun ada bantal plok yerk....ty daa kawin jgn plak dibawak...laki akak jelez ty..:P

Melda Mohd said...

Suka CoolBlog jugak. Gimme five! Hehe.

kembatolo™ said...

kalo aku buat, 10 tak cukup. haha

PutraRocker said...

sian NBL d lupakan..hahahah

Fiya Ahmad said...

hahaha.. manerik menarik sekali.. pepatah katil tu kreatif.. hhee.. betul gak kan.. tanpa internet pc takde mkne.. mcm skrg ni, brokben da slow.. aiyoo.. tak seronok nk on lappy.. hmm...

Misshy Innz said...

@pwincess Lov3y dOv3y

biar en. nak bawak jugak . haha xD

Misshy Innz said...

@Melda Mohd

sep sep ;)

Misshy Innz said...

@kembatolo™

aku pun tak cukup .
10 sudaaa ;p

Misshy Innz said...

@PutraRocker

kah kah kah . siapa suruh dia asek buat hal lately ;p

Misshy Innz said...

@Fiya Ahmad

sama lahh .
bb kita pun dah L ;p