Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 19, 2011

."cepat sikit ye".

semalam keluar dinner dengan dena dan piji .
time kitorang keluar dari uia , hujan tak lebat sangat .
sampai dekat area wangsa maju , tu dia , jalan dah macam kolam lepas tuh hujan lebat .
nak drive pun susah .
eh , dena nak drive pun susah .

plan kitorang macam ni .
pergi wangsa maju sebab aku ingat kat wangsa walk ade cool blog .
rupanya salah info daa .
kat jusco wangsa maju der .
patut lah tak jumpa .
lepas tuh , takkan nak keluar balik .
dah lah hujan lebat gila .

kami terus ke ayam penyet AP+ dalam wangsa walk jeh .

servis tak memberangsangkan .
dena dah lambai lambai paper order tapi still tade yang datang ambik .
dah sampai tahap rasa nak bukak payung , nak attention punya pasal .
HAHA !
dah lah hujan , lapar okayy .

tak lama tu , ada sorang sampai .
dia kata "sorry , tak perasan"
lepas tuh dena cakap before dia blah lepas amik order "cepat sikit ye"
pelayan tuh sempat lagi nak gurau gurau .
bukan garu garu .
"cepat sikit je ?"

food dah sampai .
ayam dia tak lembut macam kat ayam penyet sri gombak .
mungkin sebab dena kata cepat sikit , jadi , ayam tak well smashed .

aku dengan piji order chocolate ice blended .
okay , the ice is not well blended too maybe sebab dena cakap cepat sikit .
jadi everything pun dia buat dengan kadar cepat .
HAHA !

lawak okay .

kau tahu , cool blog tuh pun ice blended kan tapi aku boleh tahan lagi .
5 6 sedut baru brain freeze .

tapi semalam , sekali sedut , dah brain freeze .
banyak pulak tuh .
berbaloi lah harga dia mahal tapi sumpah penat nak habiskan .

aku dah tak boleh sedut .
dah makan pakai sudu .
piji jeh yang kental lagi sedut ice blended tu .
aku tengok dia cool tapi ................................
aku rasa otak dia dah sejuk gila babeng .
sakit dada lagi .
HAHA !

at last , tak habis pun .

otw ke kereta , aku ternampak one lady ni .
dagu dia berplaster .
aku baru nak tanya "eh , kenapa ni?"
bajet peramah lahh kann .
sekali , kau tahu siapa ?

ZIELA BAKARIN bhaiii ~
dengan short pants dia .
dah lah hujan , orang semua sejuk , dia boleh dengan short pants .
terbaikkk (gaya boboi boy)





okay , itu je cerita semalam .
















sup torpedo .
kau tahu ?
heeeee xD


8 bantah cakap cikgu:

rara pinkmafia said...

heheheheheheh knp berplaster lak?buat dagu ke.teeeetttt.

JelinaJoli said...

ah, keciwa. gua ingat lu ketemu ahkak pasah di sana....

HaNa Hani said...

haha...xsuke aym penyet kat ww tuh...
ritu pegi pown ayam dier xsedap
haha
^_^

J.Syazwana said...

berjalan je ko eh.
aku penah makan ayam penyet sekali je dekat mid valley tak sedap.

btw kan aku tak kenal cool blog tuh ape.
apesal aku tak jumpa dekat ts?
T___T

Misshy Innz said...

@rara pinkmafia

tak tahu lettew . haha xD

Misshy Innz said...

@JelinaJoli

pehh , kalau jumpe pasah , aku serbu dia dah . haha xD

Misshy Innz said...

@HaNa Hani

kan ? ;D

Misshy Innz said...

@J.Syazwana

ade lahh .
near to movies' counter level bawah .