Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 5, 2011

.10 Wishes.

dah join ? 
belum ? nak join ?
check out the list here =)

10 Wishes 

  1. Graduated from IIUM in Bachelor of Business Administration with Honours .
  2. Ada perniagaan sendiri . to be specific , aku nak ada own bakery house .
  3. Ada duit banyak . kira macam , tak yah fikir pasal duit . sebab duit dah segunung. HAHA !
  4. Kesihatan yang baik supaya dapat buat macam macam benda .
  5. Dapat balas jasa parents & adik adik . okay , even adik adik ni macam hampeh tapi still diorang ada jasa dengan aku .
  6. Dapat mengerjakan haji & umrah . Insya allah ;)
  7. Disenangi orang sekeliling .
  8. Kereta best .
  9. Rumah besar .
  10. Kahwin ! Kahwin ! Dapat baby seramai 2 orang JE . hehe ;)


okay dah . banyak lagi tapi tu je yang aku boleh fikir sekarang .

done with mine. how bout yours ?





4 bantah cakap cikgu:

kasih said...

innz.. header ko menggoda aku. dari semalam lagik nak cakap, tak terluah. haha! aku bukan lesbo. aku ok.

errr.. anak 2 orang je? kahwinlah dengan kembar.. nescaya anak kembar.

rafiq said...

cepat sikit bukak kedai kek. nak makan kek free!

Misshy Innz said...

@kasih

aku pun tergoda dgn header sendiri . haha xD

Misshy Innz said...

@rafiq

bankrap lahh aku kalau semua pun nak free der . haha