Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 2, 2011

.tak sangka aku rupanya kurang berat badan.

baca tajuk . mesti kau tak percaya kann ?
betul lahh weyhh .

ni aku serta kan bukti kalau tak percaya lagi .
.
.
.
.
.
.
.



taraf pertumbuhan C kot .

kalau refer kat chart bawah ni , C = kurang berat badan .


kan, aku tak tipu .

tapi ini cerita , 14 tahun lepas .
HAHAHAHA !
masa aku darjah satu .

semalam aku belek belek fail sekolah lama aku .
aku jumpa buku rekod kesihatan .

15 kg pada umur 7 tahun ?
C untuk taraf pertumbuhan .
keding nye aku .
kecik nya aku =.='


kat bawah ni pulak masa aku darjah 6 .
tak sampai 30 kg pun .
ringan bebeno ye kau innz .



bhai ~ masa darjah 6 , aku pakai spec okay ,
gila nerd ini anak .
bila besar , perangai macam lelaki .
patut ler ramai tak percaya aku pernah kene buli =.='





SEKARANG ?!

kau jangan tanya .
aku bagi tangan belakang kang .
HAHA !

masih lagi "slim" .

4 bantah cakap cikgu:

twinkle twinkle said...

huhu skrg pon sy tgh kurg vberat

kasih said...

awat hang tak hide nama tu separuh.. adeshhh.. full name masuk blog hang. kang aku kena serang dengan famous amos blogger.

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahahaha...aiseh,.,hampir tertipu nie...ingat slim betui..haha

rafiq said...

skg?

,,,,,,,,