Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 2, 2011

.rasa macam nak buat giveaway lahh .

sape nak join ?
kalau komen kat entry ni sampai 100 komen sebelum aku up entry yang lain yang tah tak tahu pukul berapa , aku buat .
hehe ;D

tak mustahil kann .
follower blog ni 10 kali ganda dari 100 ni kot.
lalalaa ~


nak  ke tak ? ;D

19 bantah cakap cikgu:

Admiral Hafiz said...

tak payah pikir2
terus je pos hadiah tu ke umah
nk alamat sy x?
haha

Entri Terkini: Gambar Mayat Osama Bin Laden Mati Dibunuh Sebenarnya Palsu ?

kasih said...

hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehehehehehe hehehehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe hehehehe hehehehehehe *spam komen. hahak..

J.Syazwana said...

kalau buat lepas aku abes exam tade hal XD

J.Syazwana said...

kalau buat lepas aku abes exam tade hal XD

Puteri Iqa Izyan said...

haha. tak yah cari pemenang lah.
bagi je kat sape2 kalau rasa nk bagi :P

sherah said...

pergh giveway hehe aku nak cokelat!

ceLy. said...

hehe. try je. :P

rafiq said...

kau rasa aku comel tak?

Fauzie Jasmani said...

Buat jer dulu..tak der sambutan post jer gift tu kat saya..hehe

UpProfits Latest Entry : Osama Laden masih hidup?

eddy said...

hurmp... ikut je

Misshy Innz said...

@Admiral Hafiz

hadiah nya belum ade ;p

Misshy Innz said...

@kasih

kibod rosak ?
hahaa xD

Misshy Innz said...

@J.Syazwana

we'll see how ;D

Misshy Innz said...

@Puteri Iqa Izyan

perghh ~ baik tak yah buat cenggitu . haha xD

Misshy Innz said...

@sherah

sampai je kat ko, dah cair nyahh ;p

Misshy Innz said...

@ceLy.

insya allah ;D

Misshy Innz said...

@rafiq

entah lah fiq, aku belum jumpa kau lagi ;D

Misshy Innz said...

@Fauzie Jasmani

pandai3 ;)
hehe xD

Misshy Innz said...

@eddy

=)