Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 2, 2011

.10 things I hate.

err cene nak mula karangan ni ?
blur ahh =.='

okay okay , jom start .
siapa yang belum join , still boleh join lagi .
sampai 10 tahun akan datang pun still boleh join lagi nyahh . 
jangan risau ;)
klik sini untuk tahu senarai sepuluh perkara yang di inspirasikan oleh sherah the gojes ;)

10 THINGS I HATE

  • aku tak suka orang mengungkit atau bercerita hal lalu. prinsip hidup aku , "what had past , is past" . even kau mengungkit hal dah lepas, doesn't changed anything . lebih lebih lagi kalau bab bergaduh . mulut uh, laju jehh nak ungkit itu ini . #demyu

  • orang guna/ambil barang aku tanpa kebenaran . woii ~ pantang ni woi . even kau adik adik aku pun ,kalau nak pakai barang aku , sila mintak okay .

  • lelaki yang asyik call aku dan bercakap pasal sex . #demyu . mentang mentang aku cakap aku open minded, dah hari hari pulak kau call aku , lepas tuh cakap hal ni . agak agak lah weyh . ini benda private gilaaaa . grr ~

  • tak hormat orang bawah . mentang mentang kau kaya , berkedudukan , kau senang senang nak gunakan kuasa kau lenyek orang bawah . apahal ? kau tuh besar sangat ke ?

  • aku tak suka ular . ia menggelikan . boleh pulak one day uh , si arif bawak aku melepak dengan ular sawa . gilaaaa ~ tak senang duduk aku . geli geleman weyhh .

  • rumah kotor , berpasir , tak kemas . ni kepantangan aku . rasa macam nak amik penyapu , tolong sapukan rumah tuh . tapi rasa macam menyindir tuan rumah pulak, jadi, tahan je lahh . hahaha xD

  • lepas buat sepah, tak reti nak kemas . grr ~ selalu adik adik aku lah. memasak tahu , lepas kenyang , dapur sepah tinggai lagu tu jahh . lempang kang tahu lahh . garang tak aku ? HAHA !

  • orang menjerit tak tentu hala . even dekat public pun tak reti nak jaga manner . terpekik , menjerit dekat public . kau tak malu , tapi aku malu . fine .

  • walaupun aku seorang yang tak cantik dan simple tapi tak bermakna aku selekeh . aku tak suka kalau orang yang keluar dengan aku , gaya nya macam buruh kasar . selekeh , baju kotor, seluar koyak rabak , rambut tak kemas . okay , kau cerewet innz . huu ~

  • last , aku tak suka menunggu . kalau ada pape hal , bagi tahu . ini tak, buat aku terpacak tunggu lelama pastu cancel . watde ?? urghh ~ ibu cakap , kita kene punctual . jangan jadi melayu sangat . janji melayu . faham ?



sherah, kau buat aku emo dalam entry ni .
salah kau .
HAHA !

okay done with mine. how bout yours ?

4 bantah cakap cikgu:

pwincess Lov3y dOv3y said...

same la kite...x suke menunggu gak...lagi2 yang lambat bebenar..cam nk cekik2 jerk..

Cik Mira said...

buat sepah tak reti kemas tu mmg btol rase cam nak baling barang kat muka org tu. hahaha

Misshy Innz said...

@pwincess Lov3y dOv3y

same3 ;D

Misshy Innz said...

@Cik Mira

haha. same jugak ;p