Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 16, 2011

.untuk dia.




"banyak nya barang mekap dia . nanti birthday awak , dah tahu dah nak hadiahkan apa . saya bagi banyak banyak taw"





tinggal kenangan .
tak mungkin berlaku .
entah kenapa akhir akhir ni asyik teringat kat cumi ciki .

okay , kami tak pernah declare .
cuma .. teman tapi mesra .

sebelum tu , kami kawan .
tak pernah jumpa .
kenal melalui phone je .

dulu , dia tak kan jawab kalau aku call .
never once !
malu katanya .

tapi lepas jumpa , call aku tak pernah tak berjawab .
dari situ , kami mula mesra .

pertemuan pertama di TS .
aku nampak dia dalam butik Giordano .

beberapa kali jumpa .

sampai lah satu masa .
mungkin bukan jodoh kami sebagai kekasih .

aku yang terlalu mengharap .
aku yang mudah cair .

dia dah block aku dari fb dia .
erti kata lain , aku tak boleh tengok profile dia kalau fb aku on .

jadi , aku dengan bijak nya , guna fb adik atau ayah aku untuk tengok fb dia .
desperate ?

tidak .
aku cuma rindu .
salah kah rindu kan dia ?

aku tak kacau dia .
cuma lihat dari jauh .


aku rindukan nasihat nya tika aku down .
aku rindukan sikap prihatin nya tika aku demam .









p/s : ade yang fikir "banyak betul lelaki budak innz ni" . kalau ada , sila mengaku . HAHA ! aku memang asyik couple clash . asyik tak jadi jeh . rasa macam loser gila =.='

7 bantah cakap cikgu:

Liyana Aziz said...

bukan loser lah innz... cuma mungkin ada yang lebih baik untuk innz... =)

Arief Arf said...

ts tu apa?

J.Syazwana said...

rilek ah. tak jumpe yang paling baik lah tu kot. :P

kaizenshinobi said...

TS tuh Time Square...

Wakakaka... memilih! hahaha

faRa said...

yg kiter nk slalonyer susah nk dpt :( InsyAllah. mintak pada Tuhan .doa satukan hati dier ngn hati kiter.

ceLy. said...

chill. in the end you'll meet the right one. ;)

Nurul ♥ Hawa said...

bf ko yg aku jumpe dpn gate tue ke weyh?