Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 5, 2011

.HMC PHLOW !!.

siapa tengok showdown mesti tahu siapa HMC PHLOW ni .
last year punya showdown , diorang masuk gak tapi sampai top 4 je .
tapi .. last year punya showdown aku tak layan sangat .
err maybe sebab aku bukan duduk dekat rumah .

this year pun dapat tgk 4 episod je kot .
sebab cuti sebulan .
lepas ni tak layan dah aku rasa .
hurm .

tiba tiba aku jatuh cinta dengan HMC PHLOW.
err to be specific , one of the group members .
who makes me screaming in front of the TV when they're performing .
guess who ?


FARUQQQQQ !!~

aku tengok budak ni macam comel jeh .
bak kata adik aku "Faruq ni botak pun handsome"
okay . Love it !

aku gugel ah pasal Faruq ni and guess what ?
dia dah berpunya .
*tears drop*

okay , perasan sungguh kau innz .
macam lah Faruq uh kawan tapi mesra kau kan .
HAHA !

pape pun , they are good !
memang performance diorang malam tadi tip top .
tapi Elecoldxhot pun best gak .

tapi , aku nak HMC PHLOW gak menang .
do the best yaw ! =)


gambar , malas gugel .
lalalalalaaa ~

9 bantah cakap cikgu:

JelinaJoli said...

eric leong pon botak..

PutraRocker said...

tahniah result anda cemerlang..heee

rafiq said...

faruq. nama kawan lama aku

Misshy Innz said...

@JelinaJoli

tapi dia tak comel . haha xD

Misshy Innz said...

@PutraRocker

time kasih..tahniah tuk kau jugak ;)

Misshy Innz said...

@rafiq

nasib tak ckp faruq hmc ni kwn lama kau ;D

Anonymous said...

LOve FAz HMC PHLOW... :D LOve FArouq 2

Misshy Innz said...

@Anonymous

=)

kh@iR@H said...

suka HMC PHLOW jugak..
gempak bila ats stage kan...
aaa!!!!gilanya degn diorang...hoho =D