Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 3, 2011

.tiba tiba aku macam ...

ehhhh takde mood .
mood tiba tiba tak de .
erti kata lain mood tu hilang .
entah kenapa .
HAHA !

cuba kau cari , entah entah mood aku sesat sampai ke rumah kau  .

okay , merepek .

takde mood tapi up entry jugak .

kata diari , kene lah tulis semua .
apa yang aku rasa, lalui .
ye dak ?






tiba tiba rasa macam dipinggirkan .
tiba tiba rasa macam tak wujud .

mesti dah tak de siapa yang perasan aku ni blogger kan ?
HAHA !

well ~ aku tak de nilai , tak setaraf dengan blogger lain .
well ~ aku dah tak boleh join gathering .


ouh kejap .
gathering tu apa ?






okay, ini sebab mood aku hilang .
see ~ dah emo .










#kthxbai

10 bantah cakap cikgu:

:: eyeNa :: said...

eeeeh lama btl x dtg sini..ahai jgn x da mood.. ada aih org caring..hee

Arpiiz said...

haha, hilang mood tu biasa lah..^^

sherah said...

ni dah kenapa?moodswing jugak ke

Fauzie Jasmani said...

Mood berblogging ada lg x? kalau x nanti bersawang plak blog ni. Xpun tukar jadi Blog Budak Rajin, sure rajin jer..hehe..gurau jer..

UpProfits Latest Entry : Perlawanan Tumpuan - Barcelona vs Real Madrid

Misshy Innz said...

@:: eyeNa ::

mood swing . haha ;D

Misshy Innz said...

@Arpiiz

tau takpe ;D

Misshy Innz said...

@sherah

biasak lahh tu ;D

Misshy Innz said...

@Fauzie Jasmani

haha. ramai dah suh tuka diari budak rajin ;D

JelinaJoli said...

ada tak mood ko tecicir masa mandi tadi/??

rafiq said...

mood hilang?
hilang mood?

ON mood ke LAUT. pasti mood hilang akan datang balik.