Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, May 18, 2011

.bebel sahaja.

rindu aku tak ?
okay , fine . tak .
tak pe, tak kecik hati pun .
serius , tak kecik hati langsung .

sebab aku pun hilang mood dekat blog dua tiga hari ni .
baru sehari tak update tapi dah kata dua tiga hari .
melampau betul hiperbola kau innz .

malam tadi , dena nak bagi main internet thru Iphone dia dah .
tapi aku yang tade idea nak update ape .
sebab semalam , seharian aku kat bilik je .
nak keluar tapi nabil tak sihat .
terus hilang mood nak keluar =.='

ayah dah 2 kali tanya "dah check motor ke belum ?"
aku bagi alasan klise "takde masa "
padahal , banyak jeh masa free .
aku jeh yang segan nak pergi bengkel sorang sorang sebab kang memang aku sorang perempuan kat situ .
segan okayy .
cukup lahh sekali aku pergi ritu .

walaupun orang tak kisah tapi aku segan sendiri .
lepas tuh , duduk jeh melongo pandang kiri kanan atas bawah .
doing nothing .
aku benci situasi tu .

sekarang , aku biar jeh nabil uh .
pandang pun tak .
sakit hati punya pasal .
aku rela semput turun naik tangga dari nak tahan segan pergi bengkel .
bodoh kan ?

tadi aku fikir , nak bawak je nabil balik rumah .
biar dekat rumah .
ada yang tahu nak jaga dia .
short sem tak yah pakai motor .

ye , salah aku .
salah aku sebab tuh nabil tak sehat .
tapi aku ni rasa loser nak mampos sebab tak de knowledge langsung tentang motor .
arghhhhhh ~~~~
seteres !

nak pergi bengkel segan .
ape nak buat ?
grr ~








dah lah membebel ni .
kang buat panas hati jeh .
terima kasih blog .

6 bantah cakap cikgu:

kaizenshinobi said...

relek r der... eh? hanto je nabil tuh g kedai... ngeh3

Iqbal Hakim said...

bwk la sape2 teman g anta reper moto 2 ha.... bleh la sembang2 sket...

Misshy Innz said...

@kaizenshinobi

nak nganto uh masalah bagi aku =.='

Misshy Innz said...

@Iqbal Hakim

tade yang nak temankan .
lagipun aku tak nk susahkan orang =.='

buyat(bebola tomato) said...

meh tolong anto kan

Piah Becok said...

lorrrr... da tu takkan nak biar nabil camtu je?