Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 16, 2011

.perasaan bila kena dump.

di dump .

mostly orang yang kena dump dengan couple dia , akan rasa tertekan .
mana tak nya , kau dah sayang separuh mati dekat dia .
tetiba kene dump .
tambah pulak , alasan yang dia bagi macam gampang .
sebagai contoh "saya dah tak de feeling dekat awak"
syial tak syial lahh kan alasan ni .
kalau yang kene tuh perempuan , peratusan dia rasa tak nak hidup lagi ,adalah tinggi .
kena ingat , perempuan ni memang emosional .

dia takkan ngaku yang dia dah jatuh cinta dengan orang lain .
jadi , muncul lah alasan alasan yang macam hell itu .

second , yang aku rasa memang tak boleh di terima oleh semua orang .
tetiba , couple kau hilang !
hilang bukan kena culik tapi dia yang diam seribu bahasa , tak text , tak call .
tiba tiba diam .
ini lagi gampang aku rasa .

at least , yang first uh , dia ada bagi alasan even alasan kau macam shilake .
ini , terus diam .
memang menyampah !

dah dua kali aku kena benda ni =.='

kesan dia ?
mostly on physical appearance .

ada orang kurus before couple sebab hati kosong , gemok semasa couple sebab hati senang , bak kata orang , bahagia , dan kembali kurus sebab makan hati . makan hati disini bukan bermaksud lauk hati masak kicap yang ibu masak untuk lunch tu taw .

ada jugak , orang yang kurus before couple , gemok semasa couple , dan makin gemok lepas clash . sebab ? dia stress, jadi cara untuk release stress adalah dengan makan coklat banyak banyak / sepuas hati . semakin deras aliran air mata yang keluar , semakin cepat kunyahan makanan berlaku . ini hipotesis untuk eksperimen hari ni . full mark oi !

ade jugak yang pesen layan sangat perasaan .
sampai dera diri sendiri .
ini selalu terjadi dekat perempuan yang terlalu sayang kan bf dia , tak pun kau dah bagi virginity kat bf kau , tup tup bf kau angkat kaki .
gila tak gila lahh kan .
kau percaya lelaki tuh , sekali dia cakap bye bye .

girls , sila jaga sehabis baik kehormatan diri anda .
untuk yang dah TERbagi atau sengaja bagi uh , jangan buat lagi lahh gilaa .

kalau lelaki aku tak taw lahh .
sebab AKU BUKAN LELAKI . (kene capslock sikit perkataan ni)

tapi ada kawan aku , kene dump dengan gf dia  , terus kurus .
bagus , ini positif .
HAHA !

kalau pesen budak sekolah yang clash , akan muncul status macam ni kat facebook .
jarang budak sekolah layan twitter .

"babix arh kaw niewh . seronok kan game kan akoe . tak selamart arh hidup kaw lepas niewh. akoe sumpah !"

aku nak menaip pun tak reti .

aku ?
sehari boleh lah untuk berduka lara .
esok tuh , aku dah melompat lompat dah .
positif lahh sangat .

sebab tuh aku tak kurus kurus even dah kene dump 2 kali .
HAHA !

tapi kadang kadang time teringat uh , memang emo ah .
dari tak PMS , tetiba PMS .
jadi , blog adalah mangsa aku meluahkan rasa .
macam entry dekat bawah ni .
HAHA !

yang pasti , aku tak pernah lagi buat benda bodoh macam kelar tangan , minum clorox dan lain lain .
aku masih waras .









pening pale ahh fikir pasal duit .
hadoii ~

1 bantah cakap cikgu:

kaizenshinobi said...

aik? kne dump ke? wades... relek2... nabil kan hado? wahaha