Meet This Blog In Facebook !

Saturday, May 7, 2011

.cuti hampir habis.

esok kena balik uia .
walaupun kelas start hari selasa tapi kene balik hari ahad sebab nanti kena saman kalau tak daftar mahallah ;)

sebulan aku cuti kat rumah .
sesi menggemokkan badan berjalan lancar .
sampai B pun cakap "asal makin gemok"
see ~ aku berjaya !
cepat ucapkan tahniah .
HAHA !

short sem aku ni sampai bulan 7 je .
lepas tuh cuti sampai 21 september .
aku tengok kalendar , 21 september tuh penghujung syawal kot .
perghh ~ raya sakan lahh aku .
HAHA !

aku rasa cuti 2 bulan nanti , kalau dapat , nak suruh ayah mintakkan part time kat nestle .
kalau dapat lahh .
kalau tak, aku dok umah , habeh kan kuih raya jeh .
HAHA ! lagi =.='

cuti sebulan , tak de pape aku buat melainkan perabih duit , makan banyak , tido banyak, bangun dan tido lewat , g dating dengan scandal scandal .
hurm tu je lahh .
enjoy gak life cenggini kan ?
jeles tak ?

sebulan cuti , tak boleh buat duit langsung dengan nuffnang .
cene nak bayar domain ni ?
eh , did you type DOMAIN, innz ?
lalalalaa ~

okay okay .
nak tengok tivi pulak.
babai ;)

11 bantah cakap cikgu:

AISHA INANI said...

oh kita habis cuti sampai habis syawal? goshhh~

J.Syazwana said...

peh nak pakai domain pulak.
heee :P

Anonymous said...

excuse me. nk tny btol ke kne reg mahalah ahd tu jugak?kalo x kne saman?? hehe.btw i'm ur silent reader. pees ^_^

Misshy Innz said...

@Anonymous

selalu nye macam tu lah .

Misshy Innz said...

@J.Syazwana

nak je . belum tentu ye. haha xD

Misshy Innz said...

@AISHA INANI

x lah sampai habis syawal tapi penghujung gak lahh ;D

:: eyeNa :: said...

haha kecian dia.. akak past ni habis dah study.. yeeeyyy... dpt laa tambah byk2 berat badan kan..ehee

Misshy Innz said...

@:: eyeNa ::

hehe . ada orang tuh kene pantang nanti .
tak leh makan sedap2 sgt ;D

rafiq said...

dating la ngan scandal2.
kena marah ngan B baru tau.

Misshy Innz said...

@rafiq

b tak kisahh .
haha xD

fYZa said...

ehh innz 21 september he? bukan 12 september ke kite naek sem baru?