Meet This Blog In Facebook !

Thursday, June 23, 2011

.tukar plan.

aku ni kecoh .
kalau ada orang stalk aku , mesti tahu sangat aku tengah buat apa , aku kenapa , makan ape , kat mana .
kau stalk je facebook aku , kompom semua kau tahu . heee ~

sebetulnya minggu ni aku plan tak nak balik .
sebab exam next week dan ahad tuh dah boleh balik rumah terus .
cuti 2 bulan .
lagipun isnin ni ada quiz, presentation dengan test .
jadi , aku fikir (konon) boleh lahh study ke siapkan website ke if tak balik .

jadi nya hari ni aku bangun pukul 2 petang .
HAHA !

tetiba dapat mesej dari amid .

"hari sabtu , kita akan makan kfc pukul 9 malam. sila reply ok jika sudi dan tak reply untuk tak sudi"

aku reply ;

"alaa, aku tak balik lah minggu ni , tak dapat join"

amid reply ;

"maka, rugi lah kau . haha"

pastu dia anta mesej lagi .

"makluman. hanya 4 orang sahaja yang di ajak iaitu syuk, sab, aida dan farahin. jangan bagitahu orang lain. kayap aku nanti. hehe"

lepas tuh , aku macam WHATTTT ??

"bongok. makan free la ni. dem ah . gua nak bhai ."

amid reply ;

"aku nak belanja kawan kawan aku"








seremban, i'll be there tomorrow.
kau relax je der .



duit aku boleh plak ngam ngam je nak balik seremban kan .
fuhh ~
diet ah rini .
demi KFC .

bukan jakun tapi sebab amid BELANJA weyhh .
bukan senang nak dapat ni .
jangan lepaskan peluang .
HAHA !

2 bantah cakap cikgu:

kaizenshinobi said...

baru dapat gaji r tuh~ ngeh3

rafiq said...

aku tahu siapa tu..