Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, June 14, 2011

.suara dia best lahh.

"nak g karaoke lahh"
"suara b sedap ke ?"
"yelahh suara b tak sedap"


bila bercakap dengan aku suara dia biasa je .
tak de lahh pulak aku cair meleleh leleh ke kan .

tapi semalam , dia online .
dan dia post video dia tengah karok .
tu mesti dekat kenduri yang dia pergi last 2 weeks .
aku tengok lahh .

mula mula macam malas tapi bila dah tengok , aku dok ulang berkali kali malam tadi .
macam apa je .
aku tak cakap kat dia yang aku dok ulang ulang dengar dia nyanyi .
kalau tak nanti , mesti dia suka .
jadi , sebab aku kedengki , aku tak nak cakap .
HAHA !

cuma aku text dia bila habis tengok untuk kali pertama .

"bestnya suara dia nyanyi"
"skodeng wall eh"
"b en salu kata kita busybody"

lepas tu dia tak balas .
aku call pun waiting je .
lantak lahh .

aku bangun pagi , call dia pun , tak berangkat .
tah pergi mana budak kecik tu .
ouh , b ni adik adik aku tahu .
HAHAH !















b nyanyi lagu madah berhelah okay ~
ziana zain versi lelaki ;p

2 bantah cakap cikgu:

pwincess Lov3y dOv3y said...

ahaha...busybody kaa??
sedap ek??
versi lelaki?
mst best..ahaak

cik helena said...

alah tunjuk lag muka ke.takpon video tu terus.hehe!