Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 18, 2011

.sok sek sok sek.

kalau aku yang selalu main coding ni mengeluh buat website guna HTML , apatah lagi mereka yang zero knowledge pasal coding ?
kesian korang .
takpe , chaiyok !

dah 2 hari aku work on website design ni .
dan baru siap HOMEPAGE .
diulangi BARU SIAP HOME PAGE .
gilaa .
ada lagi 3 page untuk di siapkan sebelum rabu .

kalau nasib tak baik , hari rabu kitorang present .
kalau nasib baik , hari isnin baru present ,
hehe ;D

eh , aku nak make over blog tapi malas .
ade tak sesape yang nak volunteer ?
hee ~

volunteer = free of charge okayy .
alaa , kira hadiah birthday lahh .











hari ni handphone sunyi sepi .
*bunyi cengkerik*
tolong mesej aku haa .
HAHA !

okay okay , bai ;)


6 bantah cakap cikgu:

Azlan Hasan said...

blog ko da cantek pe...nak edit ape lagi..hehehe..gi siapkan assgmt tu dulu..hehe :)

Regards,
-Strider-

Dayana Nasir said...

haha. teringat dulu waktu kena main dengan coding HTML ni. memang leceh. mula-mula tak suka gila. tapi dah lama-lama rasa enjoy je. sekarang dah lupa -__-"

Aan MI said...

ouw..buat website design guna apa ehh..dreamweaver ke php or java or else???

aku penah try pkai DW tp mcm haram jugak laa output nye~~~

Misshy Innz said...

@Aan MI

aku tak pakai software .
100 % CSS .

Misshy Innz said...

@Azlan Hasan

bersepah je aku tgk . haha xD
baik3 ;)

Misshy Innz said...

@Dayana Nasir

hope so .
pening palee ahh ngadap html =.='