Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 4, 2011

.kecoh ah lu.

keyword : #butthurt

jangan sesiapa bermain api dengan blogger .
HAHA !
ayat nak poyo .
kau ingat kau blogger , kau hebat sangat lahh ?

kemon lah , kau ni macam dah tak de keje lain nak buat selain pergi bagi tazkirah dekat fanpage/ twitter gambit uh .
nak sangat pertahankan ke blogger an kau uh .
buat aku gelak je dowhh .

yang kau pergi memperbodohkan diri kat sana tu buat apa ?
nak terasa sangat dengan statement tuh apesal ?
adoii ~
sebab dia mention "bloggers" ?
dan kau blogger ?
sebab tu ?

buat relax sudaa .
ade ke gambit uh kacau kau , sentuh kau , sepak , tampar kau ?
ade ?
tade kann ?
kecik punya hal , kau besar besarkan .
memang perangai blogger kan suka besarkan isu .

sampai kes adinda evans masuk metro .
kerja sape tuh der kalau bukan kerja blogger .

minggu ni jeh banyak kes yang blogger timbulkan .
aku tak tahu lah kalau korang bangga sebab aku rasa some of bloggers' name akan naik .
dan memang famous yang kau kejar kan ?
HAHA !

come on , do it thru the right way .

sebab perangai korang yang suka gebangkan isu kecil , secara tak langsung imej blogger tercemar .
kau sedar tak ?
kau fikir tak one day akan ada orang yang cakap ceni .

Bukan Blogger : kau blogger ke weyh ?
Blogger : aah .
Bukan Blogger : huh , tak nak aku kawan dengan kau . kang aku buat salah , kau gebang dekat blog . tak pepasal aku kene ngumpat .


bila orang cakap blogger ni sampah , kau melenting tapi cara kau memang sampah pun .
#terasa ?
memang betul pun .



semua kengkawan aku dah tahu aku blogger , in fact some of my relatives too .
aku dah tak boleh nak buat pape .
kalau lah benda ni jadi dekat aku , aku tak tahu nak sorok kat mana muka aku .
even flush 300 kali dekat jamban pun still tak boleh nak hide .
malu weyhhh !

12 bantah cakap cikgu:

kasih said...

clue boleh? aku tak bukak twitter sangat. haha

Botak said...

saya bangga saya seorang blogger., saya suka cari pasal., sebab tu entri berapi., hahaha

p/s: dasar nenek tua betul, entri nak kencang., hahaha

oranglidi said...

uih.. kes panas ni. ak blum dpt tngkap lagi. tapi ade tau gk pasal gambit ckp psl ltak middle finger tu. hehe.

apepun, blogr yg mcmtu mmg kurang etika

Cik NurulZaty said...

i skong 100%!

haha.~

tau xpe..apsal ntah dorang pi cari pasal..


teruk la blogger sekrang
teruk sgt
ye. sy blogger. tapi sy x terasa pon
sapa yg tulis sudah la terasa

i pon hangin gak..rimas tengok entry entry mencanak2 naik pasal si gambit tu..

aduhai..dunia2

Misshy Innz said...

@kasih

gambit uh tuit mencarut kat bloggers pasal mv dia buat untuk prema yin .

Misshy Innz said...

@Botak

atok keding ni jeles lettew ;p

Misshy Innz said...

@oranglidi

seriously .
menyampah aku dengan blogger cenggini . heh .

Misshy Innz said...

@Cik NurulZaty

diorang bukan nak redakan keadaan . lagi curah minyak kat api .
tak faham ~~~

Taufan Bin Ribut said...

tebok topan,x jage tepi kain org pon..lantak die je..janji diri sendiri happy blogging ^_^

Entri terkini : tolong we,aku kene aniaya ngan blogger.

tujukan lagu ni untuk ibu (lagu untuk ibu)

oranglidi said...

huhu.. ak pn nyampah gak. bajet je. saje nak up kan cerita panas sensasi nk kutok2 org tu ni.

Anonymous said...

btol tu innz..yg plg geram sal adinda evans tu.. bdak tu bru 14taon tapi ada blogger xbtanggungjwb da hancokn idop dak tuh..hmm da muak ngan dunia siber

THE LEKAT LEKIT STORY said...

peranan blogger juga penting. apa yg tak baik jika ramai menegah baru la org buka mata. kalau benda tak baik, di pandang tak nampak jer.. gejala negatif tu akan semakin berleluasa. Bagus juga blog & blogger memketengah isu2 berkaitan moral ni. untuk membuka mata semua orang