Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 6, 2011

.hey you .

hye you =)

few days back i asek teringat kat u je .
sebab u marah dekat i kan ?
sorry .

dah dekat 3 tahun ek kita kawan .
dari u sekolah , u masuk KPTM sebab i yang suggest , lepas tuh u masuk kolej ape tah kat kuantan uh amek nursing pulak , sampai sekarang .

u banyak cerita kat i impian u .
i suka dengar u bercerita .
selalu bila i amek u , masuk je kereta , u terus pok pek pok pek cakap .
macam macam cerita u cakap .
i dengar je .
sampai kadang kadang u rasa macam i tak layan u padahal i tengah drive kot .
"u ni i cakap macam tak nak dengar je , tak nak cerita dah lah"
u gila ke hape i nak ngadap muka u while i'm driving .
kang tak pepasal ke hospital tuanku jaafar kita bersama .

i tak pernah lupa kat u taw .
ingat tu ;D




okay lah .
"u" ni bestfriend aku .
sekian .















ada orang meroyan kata aku asek buat entry kutuk orang je .
jadi , nahhh entry jiwang satuuuu .
HAHAH !
terima kasih ANONYMOUS = KIPAS BLOGGER .
HAHAHAHAHAA lagi ~



gila dah ni =.='

12 bantah cakap cikgu:

CikHaniBhulat said...

betul2 perlukan perhatian tu =]
baek2 drive jew..kang ospital lak..hehehe..just joke..

rafiq said...

ayat last tu macm marah.
tak jiwang lah.

kaizenshinobi said...

nih kutuk ke tak nih? hahaha

ceLy. said...

HAHAHAHHAHA

Azlan Hasan said...

untung U dapat kawancam u..hehehe

Regards,
-Strider-

kembatolo™ said...

bila nak buat entry kutuk aku hah? hahaha

Misshy Innz said...

@CikHaniBhulat

haha . taw x pe ;D

Misshy Innz said...

@rafiq

ala ala , tapi majoriti jiwang kann ? ;p

Misshy Innz said...

@kaizenshinobi

tak3 . haha .

Misshy Innz said...

@ceLy.

;p

Misshy Innz said...

@Azlan Hasan

yeke untung ? ;p

Misshy Innz said...

@kembatolo™

kau tunggu je nyahh . haha xD