Meet This Blog In Facebook !

Monday, June 6, 2011

.kecoh ah lu #2.

bosan .
jadi aku pergi geng blogger .
tapi tak de entry baru untuk di ping .
aku busy semalam .
HAHA !

rini baru dapat update tapi macam biasa lahh .
aku ni kalau menaip kat blog manjang nak marah orang .
ade je yang tak kene kat mata aku .

time aku lepak kat GB , aku nampak satu entry .
aku tengok tajuk je dah tahu sape punya entry .
tak yah klik pun .
buat habis karan je .

memang setiap bulan WAJIB kau announce earnings nuff kau yang beriban tu kann ?

kalau sekali dua boleh lahh .
ni setiap bulan nak tayang .
fine , kau nak cakap kau kaya dengan nuff kan ?
tapi ada aku kesah ?
kau ni annoying lahh .
jeles ? mintak maaf .
semua orang tahu aku tak suka kau .
HAHAAHAHAHA !










hanis zalikha yang dapat RM10k sebulan pun tak pernah nak tayang earnings kat nuff .
dia tuh sebulan 18 kali dapat sponsored post tapi tak kecoh pun .
sebab tuh orang senang dengan dia .




annoying ! annoying !
lalalalaaaa ~

8 bantah cakap cikgu:

Cik Parachumie said...

fuyooo.. hehehe..... =) Beselah tu..kan. but cm tau je. tp buat2 tk tau lah.hehe

Anonymous said...

aku rasa, baca blog ko lagi annoying drpd baca blog CE
sebab memanjang entry kat sni untuk kutuk2 orang je

J.Syazwana said...

paling tak boleh bla ada blogger every buffer earning yang dia dapat dia up dekat entry. haha !

Shin Chan binti Doraemon said...

sy sokong! tp sapa dia?hihi

shera haifa said...

sy rasa cam tahu je..hehe

HEROICzero said...

heh.

selalu yang 'biasa2' ni jek yang kecoh lebih.


=D

mira ellyna said...

sape2 kenape aku tak tau ni..

nila sbb da lame xupdate blog n lame x on fb aishhh = ="

CikHaniBhulat said...

hanis zalikha cool...