Meet This Blog In Facebook !

Saturday, June 11, 2011

.my best friend is getting married.

"someone is getting married yah"
"siapa ?"
"awak lahh"

yah . my best friend is getting married after Eid .
alhamdullillah . i'm happy for you bro .
seriously . tak sangka jodoh awak sampai awal .

"dah berapa lama eh kita kawan ?"
"sejak saya form 3 kott"
"6 7 tahun jugak lah kann ?"
"yup , kalau ade anak , dah darjah satu dah . haha"

yup . tak sangka kami dah kawan begitu lama .
sejak sekolah .
semua gara gara ikhwan .
tanpa ikhwan , tak mungkin aku dan firdaus akan berkenalan .
thanks ikhwan .

"ape cite eh ikhwan sekarang ?"
"ntah lah , saya pun dah lost contact dengan dia sejak habis SPM"

ikhwan hakim , we miss u bro .
where are you ?
firdaus is getting married .
did you know that ?
hope to see you during his wedding .
for serious , aku sangat rindu kau .

dengar dengar kau dah pindah seremban .
are you still here ?

1 bantah cakap cikgu:

Azlan Hasan said...

congratulation to them..haha..ko plak bile???hehehe..

Regards,
-Strider-