Meet This Blog In Facebook !

Friday, June 17, 2011

.happy birthday innz !.

*disebabkan tade orang nak buat entry untuk aku , aku buat untuk diri sendiri lahh ye*



Happy 21st Birthday, my dear Nur Farahin
semoga semua impian akan terlaksana dan berjaya dalam hidup .
tak lupa juga , boleh menjadi kebanggaan ibu dan ayah di mata orang .
hehe ;)

thanks ibu ayah yang sanggup besarkan akak selama 21 tahun .
kalau tak sanggup , mesti aku takde kat sini kann ?






okay , aku dah siap bagi ucapan .
thanks tuk semua yang wish .
ada yang excited wish sampai 3 kali .
hehe ;)

5 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

happy besday innz! :)

kaizenshinobi said...

aku belum buat segmen besday blogger macam ko der.... ngeh3

nak kek ke? ko kne bagi kek dulu kat aku~ hahaha

cik mira said...

happy birthday akak! may ALLAH bless you. insyaALLAH~ :)

ASaDa RyutaRo said...

happy birthday.. selamat panjang umur, semoga dimurahkan rezeki dan diberkati :)

Fariq said...

la bday awak ke.. keh3 tak tau plak... ape bday ye awak.. moga panjang umo murah rezki, dan cepat2 la kawin.. biar hilang perangai cepat emo tu.. hehehe :p