Meet This Blog In Facebook !

Sunday, June 26, 2011

.Times Square menjadi saksi.

tajuk macam mintak pelempang je kan .
jiwang kemain .
menyampah makk noks .
HAHA !

setelah beberapa bulan tidak menjejak kan kaki ke Times Square (TS) , tadi before balik uia , aku singgah sana jap .
singgah sebab ada makna okay .
kau ingat aku ni rajen bebeno nak pergi sana tade sebab ?
HAHA !

ape ?cool blog ?
ouhh tidak .
kat wangsa maju pun dah ade sekarang .
buat ape pergi jejauh .
ye dak , yat ?
thee ^___^

ade date dengan Iqbal .
since both of us dah ada kat KL , mari lah kita berjumpa sambil mengepow beliau .
HAHA !

mamat paling tinggi pernah aku jumpa .
memang kena mendongak kalau nak bercakap .
aku ni , bahu dia pun tak sampai .
heh . kau abnormal iqbal . ;p

perkara pertama yang WAJIB bagi seorang gadis bernama NUR FARAHIN ini buat sejurus tiba di TS , adalah beli cool blog .
kitorang beli flavor yang sama .
oreo vanilla .
my feverettt ~

dah habis cool blogging , kita pergi makan pulak .
ni memang bebetul mengopakkan Iqbal .
jom ke secret recipe makan lasagna .
lama dah aku tak makan mende ni .
nak kata mengidam, tak sangat tapi sebab dah lama tak makan kan .
balik balik McD , KFC.
bosan =.='

"asyik fastfood je , jom lah kita cuba sesuatu yang baru " - dialog iklan ribena .

ni aku punya .
chicken lasagna .


yang ni Iqbal punya .
spaghetti beef meatball ke hape tah nama nya .
tapi lebih kurang macam tu lah .



aku yang suggest suh amik yang lain dari aku .
so nanti , boleh kita rasa merasa .
bijak tak aku ?
HAHAHA !

"apsal meatball dia macam cekodok ?"
"tahu takpe"

meski pun wajah mu seperti cucur pisang , tapi nasib baik sedap .
kan Iqbal kan ?

kata Iqbal "ni kira hadiah birthday lah ye"
dan aku pun "yeayyy ~"
seronotnyeee ;D

lepas makan , jalan jalan dalam TS sekali dua , pastu pergi cool blog balik .
Iqbal mahu tapau .
dia nak amek yang sama tapi aku suggest amek flavor lain .
oreo peppermint .
bagi aku sedap jugak .
tapi tak tahu lah dia .




thank you Iqbal and nice meeting you .
hope to see you again .
boleh lepak lepak pulak kat tempat lain ;)









any birthday present coming soon ?
mimpi lahh kau wahai Nur Farahin ;D





last week in KL.
can't wait to be in Seremban .
KL damn tired !
serabut bhaii ~

3 bantah cakap cikgu:

Iqbal Hakim said...

Sedap doe pepermint... hahahha... jgn sampai aku kebulur mende alah 2 sudah... hahahha!

oranglidi said...

cool blog ada di wangsamaju? cehh.. dulu xda pungg.

tu makan katne? sikret rispi?

KecohAbes said...

Meetball die sedap jgk..huhu~!Spaghetti kt Secret boleh thn..huhu~