Meet This Blog In Facebook !

Thursday, March 24, 2011

.wuwu sedih lahh gini.

aku terjaga kul 544 pagi.
dah dua hari berturut dah ni .
haih ~

semua gara gara bakteria .
grr ~

sedia maklum , aku dengan dia memang sedang di ambang konflik .
kami dah lost connection even dekat .
sedih T___T

entah macam mana tido malam tadi , aku bermimpikan dia .
terlalu rindu agak nya .

dimulakan dengan kami berbaik semula .
macam tiada apa yang berlaku .
berbual seperti biasa .
bersembang tentang handphone yang baru dibeli oleh masing masing .
sampai lah aku bertanyakan satu soalan "kau bila nak kawen ?"
dengan confident nya dia jawab "esok"
tapi memang serious , esok tuh dia kawen .

ouh mann .
apakah ini ?

esok nya lepas solat zuhur kot .
aku sendiri saksikan , dia berbaju melayu kuning, siap di depan tok kadi .
handsome .
dan cuba teka , apa peranan aku dalam majlis dia ?

aku tukang bawak hantaran kek , bertulis HAPPY BIRTHDAY .
tak ke pelik tuh ?

kau andaikan je lahh , majlis akad nikah dia sama dengan birthday wife dia .
dan dia akad nikah pada hari khamis .
siang .



















tah nape aku rasa sedih .
mungkin hilang kawan .
and yeahh ~ aku memang rindu kau .

2 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

okeh,,, mimpi ko nih agak mengarut gak r sebab ko bagi kek harijadi mase dia kahwen... hahahaha

lily lotus said...

oh boleh buat novel ni