Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, March 1, 2011

.bila si blogger a.k.a twitter-holic berkahwin.

aku baca kat blog sapa tah ritu .
dia wat entry pasal blogger kawen .
kalau kat twitter , elok buat hashtag sendiri .
nanti senang orang yang tak dapat attend wedding tuh dapat update .


twitterholic ni orang yang gila twitter .
selalu sangat update semua benda .
sampaikan berak pun nak gtaw kat twitter .
dan selalu nya orang ceni , mesti ada blackberry .

aku suggest , pengantin twitterholic , pastikan BB sentiasa di tangan .
senang cikit nak update, sebab BB ni kecik .
takkan kau nak heret lappy pulakk kan.

meh kita tengok gelagat pengantin yang twitterholic ni ;)
LELAKI

sedang bersiap :
"heyy. kalau keris ni kena kat aku, mahu tak de zuriat aku lepas ni #akukawen"
"dah macam sultan pulak aku rasa . hehe #akukawen"

berarak :
"ade ke patut tengah hari buta, payungkan aku payung kaler kuning? makin panas ade lah #akukawen"
"lambat lak ai bini aku berjalan, 25 tapak je pun #akukawen"

bersanding di pelamin :
"silat ? borinkkk #akukawen"
"alamak, kekasih lama datang merenjis #aku kawen"
"hambek kau, segenggam dia baling beras kunyit kat aku. kecewa lettew #aku kawen"

makan beradap :
"apo koreh naa ayam ni ? tak ghoti masak ko ? #akukawen"
"romantik lak ai makan suap suap. kau hado ? #akukawen"


PEREMPUAN 

bersiap :
"first time pakai fake eyelashes. rasa macam blogger tuh pulak #akukawen"
"tebal betul eyeliner aku. dah macam blogger tuh pulak aku tengok #akukawen"
"shawls lilit lilit . tercekik aku #akukawen"

berarak :
"gaun stok sapu jalan . terbaikkk #akukawen"
"best nye dapat jalan pegang tangan dengan hubby #akukawen"
"rasa macam artis pulak, banyak sangat DSLR depan kami #akukawen"

bersanding di pelamin :
"segan betul aku dok posing atas pelamin ni #akukawen"
"mak cik , jangan baling beras kunyit banyak2 boleh tak? membazir tuh #akukawen"
"bunga rampai masuk mulut. gulp #akukawen"

makan beradap :
"nasi minyak tak sedap ! #protes #akukawen"
"air sirap je nokks ? #akukawen"
"main suap suap dengan hubby. hiks #akukawen"








benda ni aku reka jeh .
nasihat aku , jangan lah buat perangai gini .
kot ye pun nak update sangat , tunggu le pas majlis ye .
ini orang tengah merenjis, kau sibuk dengan BB.
boleh bayang ?




lalalalalaaaa ~










uia tade air .erk .

18 bantah cakap cikgu:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sekali BB kena air mawar, seminggu masuk wad. hamik!

Mra Mastura said...

hahaha.. comel gile innz reka.. haha..mra xde bb >.<

Ery Farieha said...

kehkehkehhh...

twitterholic sangat tu.

Nier Zecter said...

hahaha..sume nk update.. trlampau holic..

nama.aku.lynn said...

HAHAHA..KRETIP!=)

kasih said...

"first time pakai fake eyelashes. rasa macam blogger tuh pulak #akukawen"
"tebal betul eyeliner aku. dah macam blogger tuh pulak aku tengok #akukawen"
"shawls lilit lilit . tercekik aku #akukawen"


cik farahin, aku suka qoute2 nih.

wanie said...

hahahahaha mengong la ayat2 twitter ko tuuu. trgelak aku bace >.<

Nurain Hasan said...

kelakar! heee

lily lotus said...

kehkehkeh terlebih imaginasi sudah :P

Misshy Innz said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

tape , beli baru .
hantaran kan beribu ;p

Misshy Innz said...

@Mra Mastura

innz pun tade bb syg ;p

Misshy Innz said...

@Ery Farieha

sangattt . haha xD

Misshy Innz said...

@Nier Zecter

hehe ;D

Misshy Innz said...

@nama.aku.lynn

loike takk ? ;p

Misshy Innz said...

@kasih

heheh. aku taw aku taw ;p

Misshy Innz said...

@wanie

hik hik hik ;p

Misshy Innz said...

@Nurain Hasan

hehe ;D

Misshy Innz said...

@lily lotus

=)