Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, March 2, 2011

.malu ke ?.

Aku : heyy kau . buat apa kat sini ?
Dia : nak anta slip ni. baru bayar yuran. kang nak pre reg . kau ?
Aku : aku datang nak mintak duit .
Dia : mintak duit ? PT ke ?
Aku : err tak lahh . scholarship . dah lama gila kot . esok nak pre reg , kang kene block pulak . yuran tak bayar lagi .
Dia : scholarship ape ?
Aku : err Nestle .
Dia : perghh. nestle tuh . nanti kerja dengan dia lahh ? kaya tuhh .
Aku : tade lahh, tak terikat pun .

bla bla bla ~
perbualan bersambung beberapa rangkap sebelum aku masuk dalam office .
ramai gila orang .

Kakak kaunter : awak duduk jap , kang saya panggil .

baru 5 saat duduk .

Kakak kaunter : (jerit) siapa yang sponsor Nestle tadi tuh ?

Aku : (monolog dalaman) perlu ke jerit ? (semua orang pandang aku)

Kakak kaunter : duit dah dapat tapi belum bank in . take times laa .
Aku : ouh okayy . terima kasih .




aku tak tahan nak dok lelama .
dah lahh ade budak yang aku kenal kat dalam tuh .
dem dem dem .









dengar cite , duit korang dah habis .
hehehe ;D






rasa best lahh pulak bila dapat duit lambat ni .
kau tahu , aku selalu jehh dapat payment lambat .
redha T___T 
kat matrix sekali .
sebab no akaun tersilap .
salah bank tuh .
tak pepasal , hujung sem baru dapat .








haip haip .
buat buat tak baca entry ni .
lalala ~

3 bantah cakap cikgu:

buyat(bebola tomato) said...

hehehe jangan kene pow ngan ramai orang udah ler

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

kah kah kah. ade jugak kerisauan itu ;D

ishiko said...

hehee.. kan ade hikmah tu dpt lmbt innz..