Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, March 30, 2011

.buat tutorial tapi menyusahkan !.

aku adalah bengang .

paling menyampah , blog yang buat tutorial tapi DISABLE right click . pelancau !

aku edit blog tadi .
sebab mata aku dah tak boleh nak terima kaler pink yang maha memancar kat blog aku ni .
jadi aku decide nak tukar kaler .

standard lahh kan kalau edit blog , HTML sume kene reset .
jadi , segala blockquote , reply komen , aku kene adjust balik lahh kan .
since blog aku ade provide tutorial , aku refer balik je lahh .

tapi gatal manusia , tak pernah nak puas dengan apa yang ada .
aku gugel lahh any tutorial yang aku nak .
JUMPA dan aku tertarik .

tapi ..............


*mood : panas hati*




bila aku HIGHLIGHT , right click , keluar dialong box "haipp tak boleh copy"
sial tak sial lahh kan .
kau suruh orang copy code tapi kau DISABLE RIGHT CLICK .
shilaka lahh gila !

pastu boleh pulak kau tulis note kecik nak mampos kat bawah entry "sila tekan CTRL + C untuk copy"

vavi weyhh ! vavi !
haaa kan dah mencarut .
lama aku simpan ni .
grr ~











kau , kalau nak disable right click TAK PAYAH buat tutorial eh .
MENYUSAHKAN orang .
huh .



cukup besar dan faham tak ?

11 bantah cakap cikgu:

Syazwana said...

like.

Kaizen Shinobi.com said...

aku berani! aku like~ hahahhahaa

agak sengal gak r disitu.... hahaha

jadah wat tuto pahtu disable, tapi suh copy, erk?

PriNceghOstz said...

HAHA...bapak ah ko..abes smua ko nak $%^& huhu...
bce aku nye entry terbaru weh..=P

Misshy Innz said...

@Syazwana

tekan like lahh weyh . haha

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

annoying doshh .
heh.

Misshy Innz said...

@PriNceghOstz

marah der .
haha. dah bace and dah komen.
sile balas. haha

antudegil said...

sarkastik disitu. bwahahaha! lanjau kan je blog yg disable copy paste. bajet takut org copy paste lettewwww.

zuk zuhaiza said...

saboo.sabooo


kite bakoo je blog macam gituuuu

zuk zuhaiza said...

saboo.sabooo


kite bakoo je blog macam gituuuu

efyna.pinkladies said...

kalau macam ni memang guwa bengang la beb! haha

ishiko said...

haa.. kan.. kita skali tgk tutorial bknnya nk ingt.. geram la jugak~