Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, March 1, 2011

.sekejap je masa berlalu.

hola !
selamat tengah hari .


tergelak aku baca komen razi .
lek der .
aku blank ler .
HAHA !

petang semalam , aku baru plan nak sambung tido .
tetiba hp aku menyala .
ouhh in silent mode, jadi bercahaya je lahh skrin itu .

darina calling .

"ko dah buat jadual sem depan ?"
"uhh. belum. hehe ."

jadi nya semalam , on phone lah aku dengan beliau lebih kurang 1 jam 21 minit .
menyiapkan  jadual .
walaupun aku dengan dia tak sama level, tapi setiap sem , dia akan call and tolong aku pilih subject .
baik kan bestfren saya ?
hehe ;D
kau hado ?

aku plan nak buat short sem sebab kalau tak buat , cuti lama gila .
5 bulan .
nak mampuihh .
nak cari kerja ?
susah der kat seremban tuh ;(
jadi , baik aku amek short sem .
ada gak income walaupun kene belajar .
HAHA !

jadual untuk sem 1 pulak, aku decide amek 7 subject .
1st time ever .
selama ni aku amek 6 jeh .
ate , aku kan malas .
bila fikir fikir balik , bila nak grad kalau amek sikit sikit .
tu belum kira kot ada yang kene repeat .
dem .


sem 1 depan, aku dah jadi 3rd year student .
weeee ~
begitu pantas masa berlalu .
tak sedar dah dekat 3 tahun aku kat sini .

aku tak pernah mimpi aku akan sampai ke tahap degree .
even , tak pernah dreaming nak masuk Univ .
HAHA !
gila tak de wawasan .




bersyukur lah dengan kurniaan ALLAH .
bukan senang weyhh nak survive kat UIAM ni .
belajar macam kat oxford .
exam susah nak mam .
eh eh , jangan mengeluh .
tak bersyukur eh ?
lempang nakk ?

8 bantah cakap cikgu:

khairiyah said...

hee..mmg time blaja ni rase kdg2 xbest je kan? lg2 tang exam,assignment sume..wuu..tp nti bile da abes blaja, rindu kat mende alah tu sume..hee.gudlak innz ;)

Aku Skema said...

best pe belajar..belajar la benda paling best dalam dunia..haha

Botak said...

oxford gundulmu..
kalau mcm oxford., awal² sem ko dah kene terajang dari oxford..
hahahahaha... XD

Misshy Innz said...

@khairiyah

betul3 .
tq khai ;)

Misshy Innz said...

@Aku Skema

tak ckp pun tak best ;)

Misshy Innz said...

@Botak

kau nak ckp , aku tak layak blaja oxford lahh kann .
aku makan kau kang .
dem3.
haha

ceLy. said...

ahhh, nak cepat habehhh! *padahal bru first sem*

hahahahha

Misshy Innz said...

@ceLy.

haha. ni lagi lahh ;D
sabo3 ;D