Meet This Blog In Facebook !

Saturday, March 19, 2011

.ini semua haram jadah yang tah apa apa.

siapa yang pandai sangat perkenalkan sistem "siapa nak masuk blog list aku , kene buat entry"
ini totally nonsense !

ini trend yang tak boleh diterima akal .
sumpah aku tak faham permainan ini .
*pe skema na ayat kau ni ?*

macam setupid weyhh .
nak masuk list je pun , kene buat entry puji puji blogger tuh .
"Cik Y yang cantik , bulu mata melentik,berpipi gebus, saya nak blog saya ada dalam blog list awak . saya berasa berbesar hati kiranya blog saya ada dalam blog list awak."
what the .......................


please lahh weyh .
menyampah aku tengok benda ni .
kalau blog kau memang worth to put in the blog list , they will do it sincerely .
tak yah kau nak merayu rayu buat entry bagai .
dah macam ________ (fill in the blank) .

kau ingat dengan kau buat macam tuh , blogger tuh akan datang baca entry kau hari hari ke ?
akan follow blog kau ke ?
TAK weyhh .
silap hari bulan , dia biaq jah blog ang kepam kat situ .
show 5 blogs only .
hat yang lain ?
depa biaq jah kat bawah tuh .

ada akai , pikiaq .

22 bantah cakap cikgu:

Zeeqa ~ Ajie said...

hah! sangat setuju! ada plak nak kena bodek-bodek dulu kan.
dah macam siot je!

Syazwana said...

HAHA!
emosi tak stabil?
:p

oranglidi said...

ade satu lg trend yang aku menyampah. bila wat pertandingan, kena jadi follower. peh.. sial ape la..

ezan said...

sangat setuju!
macam haram jadah jew nak kena buat entry bagai..

Ola said...

sabaq2~hahaha
dulu ad gak blogger suh i bt entry utk dia, rsa bsalah lak kalo x bt sbb dia dah request sndirik~so i bt je la entry utk beliau~xD

adrina sidek said...

tahu la takpe! ntah ape2 je blog zaman sekarang, bukan macam dulu2 lagi..

GG said...

masuk bakul mintak tolong orang ramai-ramai angkatkan. ok lah tu. nak angkat sendiri tak larat kot. hahahaha.

Misshy Innz said...

@Zeeqa ~ Ajie

LIKE !;)

Misshy Innz said...

@Syazwana

sangat . haha

Misshy Innz said...

@oranglidi

tahu takpe .
cara cepat nak increase follower .

Misshy Innz said...

@ezan

like lagi ;)

Misshy Innz said...

@Ola

entry untuk ape ?

Misshy Innz said...

@adrina sidek

saya pun tak faham =.='

Misshy Innz said...

@GG

terbaek ah jawapan ;D

Kaizen Shinobi.com said...

hahaha...

aku?

aku lak tak suh orang letak ke sidebar... follow pun tak...

just suh like ngan subscribe sebab nak bagi autospam entry ke email ngan FB, hahahaha

nak suh follow? aku dah lame buang sebab takde gune number kalau 1000++ masuk sehari 100 orang jeh... hoho

Then, aku lagi prefer letak banner, supaya promote2... ngehahahaha

ko? bile lagi nak join? alaa... setakat letak banner... hahahaha 100 kot? nak? lalala~

meo188 said...

blogging for fun :D

jijie said...

nape tetibe aku rasa macam tau sape...

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

err, nanti bile free ;)
lama lagi kann ? ;p

Misshy Innz said...

@meo188

bagus lah kalau macam tuh ;D

Misshy Innz said...

@jijie

huh ?
aku tak mksd kan sesape pun ;p

aqish basir said...

miss inz,can i copy paste this entry? i backlink u...

im sure,ramai yang suka.

aqish basir said...

tq mis inz!
qis tunggu jawapan awk la sebenar nye tau! tq...