Meet This Blog In Facebook !

Sunday, March 13, 2011

.cano cito eh ni ?.

hello ! ;)
kan semalam aku kata nak servis Nabil .
jadi , aku dengan mengantuk nya , pergi lahh jugak .
huhu ;D
sebab dah tertangguh dah .
suppose hari khamis ritu pergi servis tapi aku bantai tido .
HAHA !

nasib ler hantar kat Arif jeh mintak servis kan .
ce kat orang lain , mau mengamuk der .
minggu ni tak dapat cool blog .
sekian . T___T

eh eh , kau ade apply nak attend workshop Lancome yang Nuffnang war war kan  ?
adess ~
ko tahu , aku main main lahh apply .
aku ingat tak dapat lahh kan .
sebab dah lewat aku submit .
sekali aku dapat email kata aku dapat invitation .
adess ~ lagi .

event tuh hari selasa malam kat damansara .
aku dah cakap dengan Arif mintak dia tolong hantar dan ambil .
settle lahh part tuh ;)

tapi masalah nyaaa .
takkan aku sorang sorang weh ?
HAHA !
gila .
dah lahh first time attend event .
gila lagi .
sorang sorang pulak .
mampus .
tade ke yang pergi weyhh ?

aku nak pergi sebab pasal mekap kann .
to be specific , pasal bedak baru .
kikiki ;D


tak pe lahh.
kental je lahh pergi sorang sorang .
tengok tengok aku jeh yang paling muda kat situ .
ouh dem .