Meet This Blog In Facebook !

Thursday, March 3, 2011

.lagi cerita pasal blogger.

malam tadi , kelas parenting aku habis awal .
kul 936 malam , aku dah sampai kat bilik .
aku terus online facebook .

tiba tiba aku nampak status izuddin ceni ;

rasa bangga menyelubungi diri bila berada di uia... harharhar

tanpa ragu ragu , terus capai X3 , call mamat ni .
ajak jumpa .
aku tak kira .

ehh hello , last year dia datang KL time aku ngah final exam .
tapi tak datang uia lahh .
dia dengan izwan (kembar beliau) pergi KLCC time aku ngah struggle jawab exam .
lepas tuh , nak jumpa, cakap nak balik .
sedih ai taw T___T
*kau asal gedik ni innz ?*

dia tergolong antara senarai blogger aku nak jumpa .
aku kan memang suka jumpa orang .
lalala ~
so far , tinggal razi sorang je yang dalam list belum jumpa .
tape lahh zi , nanti kau kawen , aku pergi lahh .
kalau panjang umur ;p
izuddin , hizami, hamzah , dah jumpa . thee ^__^

izuddin ni tinggi cikit jeh dari aku .
aku dah agak dah .
tu pun sek nak gaduh cakap tinggi banyak dari aku ;p

pape pun , thanks kat izuddin , walaupun kau sangat segan dan tak banyak cakap, but still kau datang jugak jumpa aku .
aku tahu , kau datang nak jaga hati aku jehh kann ?
HAHAHA !
thx weyhh .

thanks jugak kat muhayat, acit, fieka ;)
sebab teman kakak senior korang ni .
hehe ;D
last minute call .

and sorry , hakak kau ni memang banyak cakap .
HAHA !








pape pun , korang memang best lahh !
side akak kann ?
HAHAH !

6 bantah cakap cikgu:

d_tieah said...

Teringin jugak nak jumpa blogger..
Tapi sebab jauh susahlah..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

d_tieah said...

Teringin jugak nak jumpa blogger..
Tapi sebab jauh susahlah..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Saya pun blogger juga.Cik Tieah nak jumpa saya?Wakakaka.

Nanti aku kahwin kau datang la jumpa aku.Err...pastikan ada hadiah petisejuk.Wakakakaka.

Misshy Innz said...

@d_tieah

nanti dekat, jumpe lahh eh ;)

Misshy Innz said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

kemain demand. bolehh , yg replika punya okay lahh kann ? ahaha

Fieka Shafika said...

hehehehe.. iye.. side akak~~ :)