Meet This Blog In Facebook !

Thursday, March 3, 2011

.nape aku mimpi kembar dia pulak nii ?.

petang tadi sementara tunggu pukul 5 sebab nak pre reg subject .
aku bantai tido .
nak nak pulak cuaca kat uia ni sejukkk .
lagi lahh mantop untuk aku tidur kann ?

aku mimpi pelik lagi .
HAHA !

suasana sekolah .
tapi ...

aku keluar kelas , nak balik .
tapi rasa nya belum waktu balik lagi .
sekolah tuh mengamalkan sistem macam kat unibersiti .
kalau kelas habis awal , boleh balik terus .

aku pun melangkah lah keluar kelas .
tiba tiba aku ditahan sorang cikgu perempuan .
ce teka muka cikgu tuh macam siapa ?

der , muka dia macam isteri PM kita tuhh .
alaaa , mak mah tuhh .

dia duduk dekat koridor kelas sambil tadah tangan dekat aku .
bukan bukan .
dia bukan mintak sedekah tapi mintak matric card aku .
haaa kan aku dah kata sekolah ni pelik .
siap ade matric card lagi .

lepas tuh , aku pun selongkar beg , cari matric card .
ce teka matric card tuh bentuk cene  ?
BULAT der .
matric card gua berbentuk bulat .
kau hado ?

aku hulur lah kat dia .
dia belek belek , pusing 360 darjah kad matric aku .
lepas tuh ........
tiba tiba jehh, matric card tuh boleh bertukar jadi spek bulat !
dia pun pakai spec tuh =.='
part ni memang aku tak boleh terima .
ade ke matric card bertukar jadi spec ?











okayy .
gua nak chow .
ade grup diskusi dekat hafsa .
sape nak teman gua makan jap ag ?
roger gua kayy .
HAHA !

1 bantah cakap cikgu:

.rafiq. said...

wah lawa layout kau. pink pink jambu.