Meet This Blog In Facebook !

Saturday, March 12, 2011

.terima kasih sponsor !.

Ami : ko tak balik ke gile ?
Aku : rindu ke ?
Ami : aah, rindu ko sgt sgt doe sampai tahap pale buto kau . aku kesian tengok ayah tunggu kau call . ingat ko balik .
Aku : yeke ? aku tak de ckp pun nk pulang . adess .




padahal aku taw , trick adik aku yang rindu tapi cakap ayah pulakk .
blahh lah weyhh .
dari kecik  kot aku hidup dengan kau .
HAHA !





semalam pergi shopping sebenarnya .
kann duit dah masuk .
korang ade duit lagi ?
hehe  ;D



okay okay .
nak g servis Nabil pulak .
adios ! ;)

9 bantah cakap cikgu:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

biase lah adikbadik rindu merindu. ehehe. dah rindu tapi tak ngaku. pastu nak bising-bising nape dah lame tak balik. annoying!

Kaizen Shinobi.com said...

tertunggu2 aku indulgence aku nih... hahaha

Fariq said...

duit dari nestle tu ke?? bleh la blanje cool blog kan.. hehe

kembatolo™ said...

aku tak sombong. sekian.
kahkahkah.

padan muke komen takde ketan. ngahaha

Misshy Innz said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

mana ade adik beradik nak ngaku rindu kann . haha

Misshy Innz said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

mana ade adik beradik nak ngaku rindu kann . haha

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

indulgence mu masih di kedai ;p

Misshy Innz said...

@Fariq

haha,bolehh ;D

Misshy Innz said...

@kembatolo™

fb dan blog tak boleh di campurkan . faham ? haha