Meet This Blog In Facebook !

Thursday, March 31, 2011

.menyeru semangat.

dah makan nasi .
dah minum air .
dah makan ais krim .
dah ambil buku .
dah siapkan kertas nak tulis notes .
dah keluarkan alat tulis .






semua dah siap .











cuma ..











yang belum siap SEMANGAT BELAJAR .




farah , tahu tak paper anda hari ahad dan isnin ?
dan paper itu kedua dua nya islamic finance ?








cakap lahh macam mana pun , gua tetap malas .
selagi esok tak exam , selagi tuh gua malas nak study .

perangai ape ni farah oi ?






jangan nak berlagak bolehhh ?
*lempang*

2 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

wahahahahaha... study3!

zida said...

hahaaha rasa macam same plak kita ni. dah last minit baru feel nak membaca. kih3