Meet This Blog In Facebook !

Monday, March 14, 2011

.unexpected suprise.

ce teke .
ce teke .
hehe ;)

semalam aku cakap , minggu ni tade cool blog kan .
tapi malam tadi dah dapat .
HAHA !
hebat tak aku ?
hee ;D

petang semalam , aku pancing lahh arif .
aku cakap , malam kang kita pergi dinner McD nak ?
dia kata okayy .
aku tak expect dia habis keje awal .
sebab selalu nya , kul 10 baru nak ambik aku .

tapi semalam , kul 830 malam , dah sampai .
dalam kereta aku tanya lahh "sempat tak nak g TS ?"
dia angguk .
aku pun yeay ! yeay !
confirm dapat cool blog .



*hong kong milk tea yang super duper manis dan chocolate cool blog*

lepas dapat cool blog .
kita ke McD ampang park .
pekene big mac .
first time ever makan big mac .
HAHA !
gile loser .
aku tak suke sangat daging McD .
selama ni , aku tale ayam goreng jeh .
tak pun kentang , tak pun mcflurry oreo .
hurmm ~
not bad ;)

lepas makan , gerak KONON nak balik uia .
sampai simpang nak masuk uia , arif tanya "dari uia nak ke genting , ikut jalan mana ?"
aku dengan lurus nya jawab lahh "jom kita test"
maksudnya , jom kita tengok jalan .

bila dah u turn , tetiba arif tak masuk simpang ke uia .
aku macam ehhh ?
"nak g mane ni ?"
"jalan jalan"



aku dah macam "okayyyy"
patut lahh 2 kali dia isi minyak .
ghopenye nak naik genting .

hoi ! hoi !
suka bukan kepalang kau tahu ;D
dah lama tak naik genting waktu malam .
sejuk , layan kabus tebal .
nasib ler aku pakai cardigan .
leyh lahh tahan sejuk .
arif dengan selamba nya pakai short sleeves t-shirt .
terbaikk .
bf sape ahh tuh ;p






*maaf , kualiti gambaq kureng. camera handphone jeh . tade DSLR macam orang tuhh ;p*

sejam lepas tuh , turun .
yeay ! yeay !
suke3 ;D




terima kasih sayang ;D




awww ~ gelik pulak .
HAHA !

16 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

aku kenal ke org tuh? haha

twinkle twinkle said...

lame da x g cool blog huaa

zuk zuhaiza said...

waa..uia mane erk? gombak eh

buyat(bebola tomato) said...

balun semua sekali g.

Budak Chomot said...

Alolo sweet je korangg :)

oranglidi said...

cool blog mmg sdap pun. ak pnah try skali je. tu pun milo blanje. haha

putery irdina said...

i like cool blog....!!!
suke marble dye...

kasih said...

genting tak ajak! ok fineeee~

Misshy Innz said...

@kembatolo™

sangat kenal .
haha xD

Misshy Innz said...

@twinkle twinkle

kene pergi ;D

Misshy Innz said...

@zuk zuhaiza

yup3 ;)

Misshy Innz said...

@buyat(bebola tomato)

pakej ;p

Misshy Innz said...

@Budak Chomot

hehe ;)

Misshy Innz said...

@oranglidi

try banyak kali lah woi ;p

Misshy Innz said...

@putery irdina

thats the specialty ;p

Misshy Innz said...

@kasih

err err ;p