Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 4, 2011

.ber weekend di KL.

haiyoo ~
tajuk macam pes time jehh kau ber weekend kat KL .
HAHA !

minggu ni aku kembali available dekat KL .
sejak 2 minggu lepas, aku asek balik rumah je kann.
sampai kan Naqib datang uia pun , aku tak tahu .

jadi nya , esok aku nak berpoya poya dekat Times Square .
okayy gelak dulu .
mesti korang dah agak nape aku nak ke TS .
HAHA !
ye ye .
jawapan korang betul .
aku memang nak cool blog pun .

aku dah ajak beberapa kawan kawan kat uia ni join sekali .
siapa yang free esok , jom lahh sekali .
boleh tengok wayang ke, main bowling ke bersama ;)
^__^





kau student UIA dan juga blogger ?
sila LIKE page ni tanpa ragu ragu ;)
IIUM Blogger Tegar


1 bantah cakap cikgu:

PutraRocker said...

pehhh..berpoya2..hahahah