Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 18, 2011

.kau ingat senang ke nak mekap mekap ?.

hola there ;)
I'm home .
after 2 weeks be in KL , finally , I'm here .
in Seremban .
ahhh ~ heaven being in own house ;)

arrived at seremban very early .
around 215 PM .
hehe ;)
since , evening class had been canceled , so after having lunch , I decided to go back .

kinda miss my family actually .
Ibu pick me up at terminal one .
ouh and yeahh .
know what ?
today , I'm having two cups of cool blog .
ini gila ~
HAHA !

okay dah . stop typing in English .
I feel stupid when typing in English .
lalalaa ~

dapat berita yang tak disangka sangka .
abang sedara aku nak bertunang next month .
tahu takk ?
hari yang dia bertunang tuh , adalah hari yang aku suppose  balik seremban untuk bercuti semester .
dan sekarang aku tengah fikir .
macam mana nak bawak balik motor since exam aku pada 9/4 adalah petang .
dan perhaps habis lewat petang .
takkan aku nak bawak motor lewat petang ?
dan 10/4 tuh , memang tade sesape kat rumah .
suma dah ke Johor .
sebab konvoi abang sedara aku bertunang .
any idea ?
plishh , aku kene bawak balik motor .
since aku memang tak percaya orang lain repair motor aku ;(

next , ayah beli printer baru .
alaaa printer yang boleh buat macam macam tuh .
jakun sial .
aku pun apa lagi .
men fotostat jeh keje ;D
padahal bukan buat ape pun .
HAHA !
gambaq dia clear ;D

next , ibu dah ada facebook .
okayy, aku harap ibu takkan jumpa fb aku .
tak nak tak nak ;D
bak kata adik aku "ibu dah ade fb , lepas ni kita makan goreng goreng je lahh"
*pengsan*


last but not least , baru nak cerita pasal tajuk .
HAHA !
petang tadi , aku men mekap mekap sebab nak cuba bedak baru dapat tuh .
sanggup uh beli brush sebab Ismie cakap , kulit aku tanned, so, kene pakai brush bila pakai bedak , kalau tak nanti , nampak grey .
tapi malang nya tak cantik .
senang cite tade perubahan lahh .
sebab barang mekap aku tak cukup ;(

kalau nak cantik sebab mekap , bahan untuk mekap kene cukup .
baru perfect ;p
kene ade foundation , blusher , compact powder , serum , moisturiser , dan lain lain .



ate, bile dah tak jadi , aku pun malas nk care dahh .
lantok lerw .
makan lagi bagus .
HAHA !

4 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

err

err

err

mak ngan bapak aku dah lame ade FB, ko jangan risau, dorang jarang2 online... ngeh3 tak macam anak2 diorang nih, doplohpat jam depan FB, haha

Ery Farieha said...

haha parents aku lama gila dah ada FB. nasib baik takde la hehari makan nasi goreng
hahahaha

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

aku harap pun mcm tu. sebab mak aku tak pandai sgt gune komputer ;p

Misshy Innz said...

@Ery Farieha

fuhh ~ mujur ;p