Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, March 30, 2011

.perempuan merokok ?.

isu lama .
kih kih kih =)

sejak akhir akhir ni , aku selalu sangat tengok perempuan merokok .
ohh rasa macam sangat common kan sekarang .

hari tuh , aku pergi dinner area wangsa maju .
tempat tuh , tempat orang bershisha .
aku tak kesah langsung kalau perempuan shisha .
sebab aku rasa itu biasa =.='

tapi yang aku tak suka nak tengok tapi dah tertengok .
seorang perempuan , berbaju kurung , smoking .

pelik dowhh .
aduhh , pakai baju kurung , ayu dah .
sekali rokok kat tangan .
dok hembus hembus asap .
ape ni ? ape ni ?

lagi sekali , dekat petronas .
aku nampak swift merah .
aku tahu tuh kereta budak uia .
sebab aku selalu nampak kereta tuh park dekat mahallah aminah .
dan aku pun dah hafal sangat no plat kereta tuh .

kereta tuh lalu sebelah aku .
driver dia seorang perempuan , free hair , dan ada rokok yang menyala kat tangan kanan dia .
duhhh ~












masalah akhlak yang makin menjadi jadi .
seyes ngeri .
tak respect perempuan macam tuh even dia bijak dan berjaya sekalipun .

8 bantah cakap cikgu:

Fifi Rahmat said...

yeah, i pun tak gemarperempuan merokok. nampak tak sopan langsung. eh, yunk... shisha tu satu sedutan bahaya nye beratus kali lebih tinggi dari rokok tau. try google.

Naqib Mohamad said...

pompuan cmtu la buat bini. betulkan akhlak dia, dapat pahala, dapat anak comey. kehkehkeh

Misshy Innz said...

@Fifi Rahmat

400 kali ! =)

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

comeyy ?
kalau dah merokok , risiko anak tuh cacat , tinggi oi ;p

Syazwana said...

same ah.
tak suke gila
even shisha pon aku tak suke tengok dorang hisap.

Misshy Innz said...

@Syazwana

shisha becomes trend now. haih ~

kasih said...

kengkawan aku lepak je hisap mende2 tu mcm makan nasik.. alahai duniaaa.. agak2 suma laki buat, pompuan kena wt ke?

Misshy Innz said...

@kasih

nasihatkan mereka.
tak perempuan lahh macam tuh ;p