Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 11, 2011

.jangan lahh marah dia.

jangan lahh woi .
jangan lahh wei .
jangan lahh .
plishh lahh jangan .

kalau newbie datang blog , jerit kat shoutbox "follow me back"
itu tanda nya , dia percaya dengan ramainya follower , blog dia akan dikenali .
siapa tak nak der ?
kau pun dulu macam tuh jugak .
kau dulu , pernah jadi newbie jugak .
jangan lahh marah dia .

kalau newbie datang blog , cakap "klik my nuffnang"
itu tanda nya , dia percaya bahawa dengan blog , boleh dapat duit .
alaa, kau pun pernah buat bende yang sama .
jangan nafikan .
jangan lahh marah dia .

kalau newbie datang blog , letak link dalam entry .
itu tanda nya dia nak kau datang jenguk blog dia .
dia mesti gembira kalau kau sudi jenguk blog dia .
jangan lahh marah dia .










aku kesian tengok newbie newbie ni .
asek kene drop dengan blogger yang konon dah besar sangat .
padahal tumpang populariti orang jeh .
kau ingat kau hanis zalikha ke ?
aku percaya , kau pun pernah buat semua yang newbie buat .
kalau tak, masakan follower kau beribu ribu dalam masa singkat .
padahal blog kau bukan menarik pun .
asik guna title pancing tapi isi tah ape ape .









ce letakkan diri kau as a newbie .
tak suka , diam diam jeh .
tak yah nak hentam mereka .
mereka pun manusia der .
ada perasaan .
okayy ?

18 bantah cakap cikgu:

he♥rts said...

sy newbie sila pollo sy ek. hehehe.. like ur entry

jeera said...

SO KONG :)

Gergasi Kechik said...

betul sangat lhaa tue. budax baru nak belaja. bagi sokongan lhaaa. macam kakak ni. LIKE! XD

cik sessy said...

sokong...

kena support blogger baru..xda blogger baru xkan meningkat la follower anda itu!

kan...

abdul rasyid..... said...

gua newbie.....gua newbie...gua newbie...

hahhahahahahahahahah!!!

sherah said...

haha betul2.semua tu aku lah tu suatu ketika dulu.wkwkwkw part nuffang tu masih der masih.kang mak bapak aku taye ko dapat ape blog ni.buat naik bil letrik jeeee.tak pasai2

Syazwana said...

HAHA!
tak bek memarah kan kan kan.
XD

Botak said...

aku newbie., follow aku adalah satu kesilapan besar dalam hidup ko..
hahahahaha... >:)

Naqib Mohamad said...

macam ni lah bila otai kepada otai berkata-kata...

ponponpatapon-pata-pata-pata-pon...

kami akur...


hehe

Misshy Innz said...

@he♥rts

thx ;)

Misshy Innz said...

@jeera

thx ;)

Misshy Innz said...

@Gergasi Kechik

betul3 ;)

Misshy Innz said...

@cik sessy

so true ;p

Misshy Innz said...

@abdul rasyid.....

gedik plak ;D

Misshy Innz said...

@sherah

aku tak buat semua ni dahh .
dah tua.
kah kah kah ;D

Misshy Innz said...

@Syazwana

betul3 ;D

Misshy Innz said...

@Botak

nasib tak folo ;p

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

otai celahh mana ?