Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 5, 2010

.terima kaseh para pelawat.

dulu aku pernah berazam tanak letak gamba aku ag
ade org kate ta elok ltk gmba kat blog
tapi aku, bese ah.

kadang-kadang nak gak letak pic walaupun tak menarek
sek bace tulisan je. juling i taw ;p

post sebelum neyh ade post gmba aku sesaje
tapi da delete
sbb ?
aku kene lagi.

oke lepas ni ta letak gamba dah
terima kaseh eh cik pelawat !
^___^



















rase nak ngs pun ade.

5 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

huh. sapa? dia dengki la tu

Aiza said...

msti akk terasa ngan ayat pelawat tu kan.. ishk , org tak suka ngan life kita , thats mean org tu tak suka jugak ngan life dia .. hiraukan dia gak keh :)


nak post gambar tu tak sala akk , tapi dah kita neh brtudung kan , kita kena jugak hormati agama islam .. sy tak herdik akk , sy just nasihatkan akk .. maaf klau ayat sy neh menyinggung hati akk :)

I n n z said...

oranglidi : tah sape tah. esh.

aiza : ada org kate x elok ltk gmba. jadi jgn ltk gmba ye. pape gmba kite.

pu3iman said...

BLOG KITA...IKUT SUKA HATI KITA!!
biaq pi kata2 org.... bkn dorang yg tlg update kan blog pown!

cuma jgn letak gmba sendiri itu je :)

I n n z said...

nape ta boleh ltk gmba sendri ?